Bezárni

Gyfk 24 órás foglalás

Csodás ajánlatot talált a Tiscoveren, viszont még beszélnie kell róla a csaladjával/barátaival? Semmi gond! A kiválasztott szállást ingyenesen lefoglaljuk Önnek.

1. Mi is a 24 órás foglalás?
A 24 órás foglalással az Ön által kiválasztott szállás 24 órán keresztül van Önnek lefoglalva. Ezt ezen az időszakon belül ingyenesen lemondhatja.

2. Hogyan tudok foglalni?
Hogyha megtalálta a Tiscoveren az Önnek megfelelő alpesi ajánlatot, akkor a következő gombra kattintva foglalhatja le a kiválasztott szállást:

24h reservation

A következő lépésben nyomja meg a "24h reservation" gombot. Adatainak megadása után 24 órán keresztül lefoglalt az Ön által kiválasztott szállás és e-mailben kap éretsítést a foglalásról.

3. Mit foglalhatok?
Szállást és ajánlatcsomagot a fentlátható gombbal. Néhány ajánlat azonban ebben a lehetőségben nincsen benne. Ilyen esetben a gomb sem látható.
Figyelem! Legfeljebb 2 szállást tud egyszerre foglalni. A 24 óra leteltével aztán további foglalásokat tehet.

4. Hogyan vonhatom vissza a foglalást?
Miután kiválasztotta a szállást a Tiscovernél, e-mailben értesítőt kap a foglalásról. Ebben egy link található, amin keresztül 24 órán belül bármikor visszavonhatja a foglalást.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy 24 óra elteltével már nem lehet visszavonni a foglalást, mivel a határidő lejárta után automatikusan fizetendő foglalássá válik.

5. Mi történik, ha nem vonom vissza a foglalásomat?
Ha nem vonja vissza a foglalást 24 órán belül, akkor a foglalásból automatikusan fizetendő foglalás lesz és e-mailben éretsítőt/igazolást kap róla.
További kérdésekkel, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz: Telefon: +43 512 5351 99747 (Hétfő - Péntek 08:00 - 22:00).

nyomtatás