Üdülés Bécs

A tél a megfelelő idő a színház- vagy koncertlátogatáshoz Bécsben. A császári pompa szépsége és a pazar szecessziós homlokzat nem kevésbé szép a novemberi ködtől. Vásároljon az elegáns bevásárlóutcában, engedje szabadjára gondolatait, és tegyen egy látogatást a bécsi kávéházak egyikében, ahol melanzs és Sacher-torta garantálja az élvezeteket.


Akár hotel, panzió vagy apartman - itt mindenki megtalálja a megfelelő szállást bécsi ittlétéhez!

Életöröm és sportos élvezet

Több, mint 100 múzeum (Leopold Múzeum, Sigmund Freud Múzeum, Művészettörténei Múzeum, stb.) vonzzák kiemelkedő kiállításokkal. A legjobb színházak, operák és musicalak garantálják az izgalmas kulturális élményeket. Ezek előtt és után is élvezheti a csodás éttermeket és kávéházakat, mielőtt az éjszakai életbe beleveti magát a számos bárban, a legendás Bermuda-háromszögben.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Bécs

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár

Was sagen unsere Kunden?

3,8 /5
nagyon jó! Durchschnittliche Bewertung von
20 Hotelek/Szállások És
61 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - Bécs

 • zárva
  tengermagasság: 360 - 390 m Pálya hosszúsága: 1 km Üzemel: 25.12.14 - 01.03.15 Település: Bécs
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  6,00 Kiválasztás
 • tengermagasság: 268 - 370 m Pálya hosszúsága: 1 km Üzemel: 19.12.15 - 28.03.16 Település: Bécs
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  16,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

"Wien, Wien, nur Du allein. Sollst stets die Stadt meiner Träume sein." A bécsi dalocska egy tényt énekel meg: Bécs csodálatos. Csodálatosan szép. Ismeri a Wiener Walzert, a bécsi filharmonikusokat, a bécsi fiúkórust, a bécsi szeletet és a bécsi Stephansdomot? Nos, ha igen, még akkor sem látott szinte semmit Bécsből.

Művészet, kultúra és a város maga egy műalkotás - hagyomány és modern keveréke. Fedezze fel a legszebb látnivalókat, hagyja, hogy a Schönbrunn kastély elvarázsolja, élvezze ki a szórakozást az egész családdal a bécsi Praterben vagy használja ki a számtalan kulturális ajánlatot a színháztól kedve az operán át a musicalekig.

Bécs, mint nagyváros, várja Önt bevásárlókörutakra, sétákra. Az elfoglaltságok között látogassa meg az egyik hagyományőrző kávéházat és este a Duna partját!

Bécs tiszta romantika, életkedv és élvezet. Bécs más!

Akár hotel, panzió vagy apartman - itt mindenki megtalálja a megfelelő szállást bécsi ittlétéhez!

Bécs: életkedv és sportos élvezet

Nyáron a legszebb oldalát mutatja a város. A látnivalók úsznak a napfényben. Akár klasszikus vagy bécsi színhely, mindennek van kinn is helye. Filmfesztivál a Városházán vagy Klangbogen fesztivál, táncfesztivál, vagy Open Air - mozik: a bécsi kulturális nyár sosem unalmas.

A bécsieket vonzza az első napfény. A kávézók a belvárosban, a sörkertek az Öreg-Dunán, és a borozó kilátással Bécsre. A forró bécsi éjszakai páratlan helyszínen zajlik, mint a Copa Cagrana a Dunán, a Duna-csatornán, a Múzeumi Negyedben, és természetesen a Bermuda-háromszögben - és még mindig nem látott mindent!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  13.10.2015
  1 / 10 °C
 • Holnap
  14.10.2015
  9 / 10 °C
 • csütörtök
  15.10.2015
  10 / 13 °C
 • péntek
  16.10.2015
  12 / 13 °C
 • Szombat
  17.10.2015
  10 / 14 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tiscover Wien
Fischhof 3/6
1010 Wien, Ausztria