Buchungshotline: +43 512 5351 555
Zürs, a csúcs! A kicsiny remek síparadicsom 1720 méteren ötvözi a téli sportok örömét a széles-nagy világ atmoszférájával. Nem véletlenül birtokolja Zürs a "Fehér csúcs" elnevezést!

Pihenés tele csúcspontokkal - az igazi helyszín az élményekre vágyóknak. Zürs, a csúcs! - ez a szlogen nem csak a hely magas fekvéséről, hanem a hotelek, a gasztronómia, a sífelvonók és a züri síiskola minőségéről is szól. Hóbiztosság november végétől április végéig, és pályák akár a hotelajtóból. Egy ajánlat és top-szolgáltatás a legmagasabb követelményűeknek!

Télen Zürs dugig van hüttékkel, találkahelyekkel, nyugodt vendégházakkal és forró éjszakai szórakozóhelyekkel. A kényelemre vágyóknak: wellness szaunában és gőzfürdőben, elegáns üzletek, stílusos éttermek és otthonos hotelbárok. Egy jéghoki-parti, vagy lovasszánozás a téli csillagfényben. Itt az éjszaka mindig, mindenkinek él.

Több tér - Több idő

Téli szezon 2008-09 A Több tér - Több idő nem csak üres igéret Arlbergben, hisz a napi sífelvonó-használók 14000 főben való maximalizálása, és a rendkívül nagy, és változatos síterület segítségével újra visszanyerték az egyre ritkábban elérhető luxusra vágyó vendégek ezt a helyet. Az újdonságok, mint a "Direct to lift", a remek előszezonajánlat: a "Fit in den Winter", a kiterjesztett szórakoztató programok vagy az újonnan felújított gyermekklubok Lechben és Zürsben még több komfortot és szabad teret biztosítanak a vendégeknek. Nagyobb minőségi szintet ígérnek a most nyáron felépített házak, melyek a vendégek még nagyobb kényelmét és kényeztetését szolgálják. Több tér - Több idő- a sok lechi és zürsi törzsvendég tudja, miről beszélünk.

Több tér - Több idő

Zürs, a csúcs! A kis, remek síparadicsom 1720 méteren egyesíti a téli sportok örömét a széles-nagy világ atmoszférájával. Nemhiába nyerte el Zürs a "Fehér csúcs" elnevezést!

Pihenés tele csúcspontokkal - az igazi helyszín az izgalmakra vágyóknak. Zürs a csúcs! Ez a szlogen nem csak hely magas fekvéséről szól, hanem a hotelek, a gasztronómia, a sífelvonók és a zürsi sísuli minőségéről is. Hóbiztosság november végétől április végéig, pályák akár a hotelajtóból. Egy ajánlat és top-szolgáltatás a legmagasabb követelményűeknek is!

Télen Zürs dugig van hüttékkel, találkahelyekkel, nyugodt vendégházakkal, és forró éjszakai szórakozóhelyekkel. A kényelemre vágyóknak pedig: wellness szaunában és gőzfürdőben, elegáns üzletek, stílusos éttermek és otthonos hotelbárok. Egy jéghoki-parti, vagy lovasszánozás a téli csillagfényben. Itt az éj mindig, és mindenkinek él.

Több tér - Több idő

Téli szezon 2008/09 A Több tér - Több idő nem csak üres igéret Arlbergben, hisz a napi sífelvonó-használók 14000 főben való maximalizálása, és a rendkívül nagy, és változatos síterület segítségével újra visszanyerték az egyre ritkábban elérhető luxusra vágyó vendégek ezt a helyet. Az újdonságok, mint a "Direct to lift", a remek előszezonajánlat: a "Fit in den Winter", a kiterjesztett szórakoztató programok vagy az újonnan felújított gyermekklubok Lechben és Zürsben még több komfortot és szabad teret biztosítanak a vendégeknek. Nagyobb minőségi szintet ígérnek a most nyáron felépített házak, melyek a vendégek még nagyobb kényelmét és kényeztetését szolgálják. Több tér - Több idő- a sok lechi és zürsi törzsvendég tudja, miről beszélünk.
mehr anzeigen
az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  19.09.2014
  10 / 20 °C
 • Holnap
  20.09.2014
  10 / 19 °C
 • Vasárnap
  21.09.2014
  8 / 15 °C
 • hétfő
  22.09.2014
  5 / 11 °C
 • kedd
  23.09.2014
  3 / 14 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
LECH ZÜRS TOURISMUS GmbH
Haus Nr. 76
6763 Zürs am Arlberg, Ausztria
Zürs am Arlberg Zürs am Arlberg Logo - Zuers am Arlberg Vorarlberg
Bezárni