Üdülés Egg

Üdvözöljük Eggben, Bregenzerwaldban! Egg Bregenzerwald közepén fekszik, 600 méteres magasságban. A megközelítés csak hídon keresztül lehetséges.
A Bregenzerache a völgyben fut egy ezüst sávval. A központot az állandó elfoglaltság jellemzi - a kereskedelem, vendéglátás, szolgáltatások, gasztronómia és a közlekedési csomópont van itt.

Schetteregg, sí- és kirándulóterületünk az idilli környezetben található. Rendelkezésre áll téli élményeket keresőknek és kirándulóknak.

A kellemes hegyoldal miatt ideális hely síelőknek és családoknak. Havas pályák, síiskola minden nehézségi fokon 1100-1400 méter magasan. Akár síelés, akár snowboard, sífutás vagy túra, a Schetteregg mindenkinek kínál valamit.
ÜDVÖZÖLJÜK EGGBEN! Eggben egy igazi labirintust talál energiamezőkből! Fortyogó források, rétek és erdők, hegyek tiszta levegővel kínálnak sokkal többet, mint puszta pihenés.

Töltődjön fel Egg területén, amely nagyrészt erdős és alpesi területtel van körbevéve. Egy sokszínű nyugodt terület és kirándulóutak adják meg a lehetőséget az egészséges regenerációra.

Egg a legnagyobb közösség és gazdálkodási központ a Bregenzerwald szívében. Az emberek itt egyértelmű barátságosságban élnek, remek környezetben, csodaszép hegyvidéken, ahol mindig fontos a TERMÉSZET.

Bregenzerwald Vendégkártya

Jöjjön felfedezni a környéket, amilyen sűrűn csak szeretné! A Bregenzerwald Vendégkártya magában foglal 3 éjszakát május 1. és október 31. között. A felvonóval eljuthat a legszebb csúcsokig, fürödhet, minden rendelkezésre álló buszt igénybe vehet ingyenesen, és ahányszor csak szeretné.

Továbbiak:
- Brüggelekopf, Alberschwende lift
- Andelsbuch hegyi vonat
- Bezau hegyi vonat
- Mellau hegyi vonat
- Diedamskopf, Au-Schoppernau hegyi vonat
- Damüls, Uga-express
- Steffisalp Express, Warth
- Großwalsertal hegyi vonatok, vasárnap
- Faschina hegyi vonat, Fontanella

A hegyi vonatok június közepétől október elejéig naponta nyitva vannak. Tavasszal és ősszel hétvégente üzemelnek.

Szabad belépés az Au, Bezau, Egg, Hittisau, Mellau, Schoppernau, Schwarzenberg fürdőibe. Az uszodák időjárástól függően május végétől szeptember elejéig vannak nyitva.

Ingyenes utazás a közlekedő buszokon.
mehr anzeigen

110 Hotelek/Szállások - Egg és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
9 Hotelek/Szállások És
114 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Hójelentés Egg
Hegy Völgy
Ski- und Wandergebiet Schetteregg 100 cm Tapadós 85 cm Tapadós
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusbüro Egg
Loco 873
6863 Egg, postafiók , Ausztria
Egg Vorarlberg