Üdülés Egg

ÜDVÖZÖLJÜK EGGBEN! Eggben egy igazi labirintust talál energiamezőkből! Fortyogó források, rétek és erdők, hegyek tiszta levegővel kínálnak sokkal többet, mint puszta pihenés.

Töltődjön fel Egg területén, amely nagyrészt erdős és alpesi területtel van körbevéve. Egy sokszínű nyugodt terület és kirándulóutak adják meg a lehetőséget az egészséges regenerációra.

Egg a legnagyobb közösség és gazdálkodási központ a Bregenzerwald szívében. Az emberek itt egyértelmű barátságosságban élnek, remek környezetben, csodaszép hegyvidéken, ahol mindig fontos a TERMÉSZET.

Bregenzerwald Vendégkártya

Jöjjön felfedezni a környéket, amilyen sűrűn csak szeretné! A Bregenzerwald Vendégkártya magában foglal 3 éjszakát május 1. és október 31. között. A felvonóval eljuthat a legszebb csúcsokig, fürödhet, minden rendelkezésre álló buszt igénybe vehet ingyenesen, és ahányszor csak szeretné.

Továbbiak:
- Brüggelekopf, Alberschwende lift
- Andelsbuch hegyi vonat
- Bezau hegyi vonat
- Mellau hegyi vonat
- Diedamskopf, Au-Schoppernau hegyi vonat
- Damüls, Uga-express
- Steffisalp Express, Warth
- Großwalsertal hegyi vonatok, vasárnap
- Faschina hegyi vonat, Fontanella

A hegyi vonatok június közepétől október elejéig naponta nyitva vannak. Tavasszal és ősszel hétvégente üzemelnek.

Szabad belépés az Au, Bezau, Egg, Hittisau, Mellau, Schoppernau, Schwarzenberg fürdőibe. Az uszodák időjárástól függően május végétől szeptember elejéig vannak nyitva.

Ingyenes utazás a közlekedő buszokon.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Skigebiet Schetteregg
Település:  Egg

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
7 Hotelek/Szállások És
131 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük Eggben, Bregenzerwaldban! Egg Bregenzerwald közepén fekszik, 600 méteres magasságban. A megközelítés csak hídon keresztül lehetséges.
A Bregenzerache a völgyben fut egy ezüst sávval. A központot az állandó elfoglaltság jellemzi - a kereskedelem, vendéglátás, szolgáltatások, gasztronómia és a közlekedési csomópont van itt.

Schetteregg, sí- és kirándulóterületünk az idilli környezetben található. Rendelkezésre áll téli élményeket keresőknek és kirándulóknak.

A kellemes hegyoldal miatt ideális hely síelőknek és családoknak. Havas pályák, síiskola minden nehézségi fokon 1100-1400 méter magasan. Akár síelés, akár snowboard, sífutás vagy túra, a Schetteregg mindenkinek kínál valamit.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  29.05.2016
  15 / 22 °C
 • Holnap
  30.05.2016
  12 / 19 °C
 • kedd
  31.05.2016
  10 / 19 °C
 • szerda
  01.06.2016
  10 / 18 °C
 • csütörtök
  02.06.2016
  11 / 19 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusbüro Egg
Loco 873
6863 Egg, postafiók , Ausztria
Egg Vorarlberg