Üdülés Oberdrautal

Üdvözöljük az Oberdrautal Outdoorparkban A „kapcsolódj ki a természetben” mottó alatt kínál a Oberdrautal Outdoorparkban, 8 szabadidő faluval a Dráva mentén, természet közeli és izgalmas sport- és szabadidő aktivitásokat éppúgy, mint ahogy a nyugalom és pihenés oázisait is. Az északi Kreuzeckgruppe lágy csúcsi közötti egyedülálló természeti táj, délen a Gailtaler Alpok markáns hegyvonulatai és a Linz dolomitok nyugaton, a kellemes éghajlat, alpesi kellemes klíma és a területre jellemző szívélyes vendéglátás várják a sportok szerelmeseit és a kikapcsolódásra vágyókat egy felejthetetlen természetbeli- és élményekben gazdag nyaralásra.

Greifenburg drótkötélpálya:
Ugyan nem a felhők felett, de igen szellős magasságban alakították ki az új Greifenburg drótkötélpályát. A drótkötélpálya az Oberdrautal Outdoorpark új attrakciója.
A drótkötélpálya egy oktató-, egy gyermek-, egy szenior- és egy haladó pályából áll.
A szerkezet abszolút csúcspontja a 250 m hosszú „Flying Fox”, ami az egész fürdőtó körül fut végig.
További információ a NEWS menüpont alatt!

Nyaralás hegyek és tavak között

Az Oberdrautal üdülőterület két alpesi táj között fekszik Karintia nyugati részén és titkos tippnek számít a természet közeli turizmusban. Karintiai hegyei között, beágyazva a déli Gailtal mészkő Alpok, a nyugati Lienz dolomitok és az északi Kreuzeckgruppe közé, fekszik a felső Dráva - völgye. Túrázás, hegymászás, falmászás, kerékpártúra a Dráva kerékpár úton, mountainbike túrák a napos hegyi falvak mentén, kenutúrák, tutaj utak és utazás a Dráva kompon, motoros ejtőernyőzés és sárkányrepülés a Emberger Alpokból vagy golfozás, lovaglás, fürdőzés és Nyugat – Karintiai tájainak kellemes élvezete – ezt jelenti a nyaralás a Oberdrautal Outdoorparkban. Barangoljon egyet Oberdrautalban és fedezzen fel az ismeretlent. Kellemes üdülést kívánunk!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Berg im Drautal

Was sagen unsere Kunden?

4,4 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
8 Hotelek/Szállások És
18 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

Téli varázs Oberdrautalban … Távol a nagy gócpontoktól, az oberdrautali üdülő egy kicsit másféle téli üdülést kínál: itt nincs idegesítő várakozási idő a túlzsúfolt liftek előtt és főleg semmiféle dugó a síterületekhez vezető utakon! Kényelmes erdei fogadók és kunyhók, karintiai vendégszeretet, nyitott lakosság és a téli lehetőségek széles választéka gondoskodnak róla, hogy Ön folyamatosan jól érezze magát!

Család…

…sorsukat különösen a szívünkön viseljük! Nem is csoda:
Oberdrautal közöttük réges-rég titkos tippnek számít.
Magányos sítúrák vagy sítalpas kirándulások a Kreuzeckgruppeben, egy kis mókás szánkózás, majd egy hangulatos este a kandallótűz előtt – a vendég itt a legősibb formájában éli át a téli üdülést. Pár gyakorló lift, valamint a gyermek síiskola gondoskodik róla, hogy a legkisebb téli sportolókból is sí-király váljon ..... Egy jól kiépített panoráma úton alig 20 perc alatt eljut az Emberger Alm síterülethez, mely csodás kilátással, a legjobban preparált sípályákkal és különösen sok napsütéssel szolgálhat. Sífutás Oberdrautal sípályáin és hótalpas túrák a közeli Weissenseenél (Európa legnagyobb természetes jégfelülete) egészítik ki a sportprogramokat. És még egy igazi helyi különlegesség, itt délre az Alpoktól: helyzetét tekintve Oberdrautal igen stabil, de mégis hóban gazdag téllel rendelkezik. Látogasson el hozzánk – nyaraljon barátok között …
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  29.08.2015
  16 / 31 °C
 • Holnap
  30.08.2015
  15 / 29 °C
 • hétfő
  31.08.2015
  14 / 28 °C
 • kedd
  01.09.2015
  15 / 27 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Ferienregion Oberdrautal
Informationsbüro
9771 Berg im Drautal, Ausztria