Rainbach

Aktav telelés és jó hangulat Rainbach i. M.-ben. A Freiwald-i síparadicsom szórakozás ám a javából! Több mint 160km-nyi sípálya áll rendelkezésre Rainbach i. M., Leopoldschlaggal, Windhaag bei Freistadtal, Sandlel, Grünbach és Freistadtban. Élvezze a síelést síbérlet nélkül!
A mi síparadicsomunk könnyed kikapcsolódást kínál a hangulatos és kedélyes kis bárokban. A Rainbach i. M. kivilágított jégpályáján lehetőség van korcsojázásra és jéghokira. Este pedig a kandalló mellett melegedhetünk fel kivülről belülről.

Rainbach i.M. télen is családbarát.

Téli kirándulás a Mühlvierteli Kernlandban Rainbach i.M. egy erdős domboldalon fekszik északra Freistadttól. Kiválóan alkalmas, túrázásra, síelésre és lovaglásra. Legyen része egyedülálló élményben, tegyen egy kört lovaszánon és csodálja meg a gyönyörű hófödte tájat.
Advent minden vasárnapján merendezésre kerül a nagy karácsonyi vásár a Lovasvasútállomáson.
Rainbachon élni, Rainbachot megélni! Rainbach i. M. északra Freistadtól a régi „sóut” mentén fekszik

A városban még jelenleg is a régi Lovasvasút műküdik.
Szelíd dombokat és érintetlen erdőket élvezhetnek a túrázásra és sportolásra vágyók. Itt vére vehet az ember egy mély lélegzetet, távol a város zajától és élvezheti a helyi vendégszeretet. Egyedül Ön dönti el miként szeretné felfedezni a környéket, megteheti akár gyalog, biciklin vagy lóháton is. Itt családi hangulat uralkodik mindenhol. Pihenjen a csendes tó partján amíg gyereke épp egy tenisz tanfolyamon vesz részt. Várjuk vendégeinket egy kalandos túrára az erdőbe vagy egy két országot bejáró lovaglásra amely alkalmával a Cseh köztársaságba is ellátogatunk. A túraútvonalak hívogatják az idelátogatókat hogy fedezzék fel a táj szépségeit a Lovasvasút túrautvonalán keresztül. Engedje magát elvarázsolni…..
Rainbach i. M. kapta meg elsőként ausztriában a FairTrade díjat.
Rainbach i. M. 2006 óta egy „egészséges település”

Hallotta már?

Tippek a szabadidős tevékenységekhez: Látogasson el Rainbach i. M. üdülőtelepére, barangoljon, túrázzon határok nélkül és utazzon a Lovasvasúton! Nosztalgiára fel!
Tegyen egy időutazást a Kerschbaumban. Hanniball II, az eredeti ujjáépített Luxuswagonja ismét kilómétereket rója, tegyen őn is egy kört vele és nosztalgiázzon. A felújjított Lovasvasútállomás Kerschbaum ismét egy állomása a Buweis-Linz-i vasútvonalnak.
mehr anzeigen

101 Hotelek/Szállások - Rainbach és környezete

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Marktgmeindeamt Rainbach im Mühlkreis
Prager Straße 5
4261 Rainbach im Mühlkreis, postafiók 4261 Postfach 5, Ausztria
Rainbach Felso-Ausztria