Üdülés Oststeiermark

Oststeiermark - Ausztria kertje Már az első lépésekkel megnyílik az Oststeiermark, a pihenés és feltöltődés helye, ahol úgy érezheti magát az ember, mint a saját kertjében. Romantikus kastélyok és csodaszép kertek kínálnak különleges élményt.

Fedezze fel és élvezze az Apfelstraße-t és a Römerweinstraße-t, amelyek csodás helyet kínálnak feledhetetlen órákhoz. Hol máshol élvezhetné a virágzó almafák alatt a friss mustot és a szőlőhegyek között a borokat?

Kulináris ajánlatok sokasága várja a vendégeket a kitűnő borszaküzletekben, gourmet éttermekben, díjnyertes vendéglőknem.

Gasztronómiai különlegességek Almo-ból, bárány, körte a Pöllauer-völgyből. A szakácsok itt a helyi, minőségi konyhára fordítanak nagy figyelmet.
Az Oststeiermark - Ausztria kertje garantálja egész évben a romantikus és élményekben gazdag nyaralást. A sportos vendégeknek idilli utak és túrautak, kalandos hőlégballon-út Ausztria kertje fölött.
Romantikus hótalpas túrák, izgalmas szánkóutak vagy sífutás a festői környezetben teszik Oststeiermarkot télen nagyon vonzó céllá.

Minőségi kiállítások és érdekes múzeumok várják egy érdekes utazásra a múltba és a jövőbe egyaránt. Több, mint 250 állomás - a Herberstein állatvilágtól kezdve a nyári bobpályáig a Koglhofban - nem csak a gyerekek szívét dobogtatja meg, és tökéletes szabadidős programokat biztosít egy vidám családi nyaralásra.

A gyógyfürdő Bad Waltersdorfban és Sebersdorfban, ahogy a számos Kneipp-terület valódi menedék az erőt gyűjtők és pihenők számára, és nyáron pihentető alternatíva rossz idő esetén.

A különféle rendezvények minden régióban érdekes betekintést nyújtanak a kultúrába és a hagyományokba, mint a hagyományos Apfelstraße- élményutazás ősszel, és a hagyományos Marha-fesztivál Sommeralmban.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Mönichwald

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
33 Hotelek/Szállások És
187 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

7 Fürdőtó - Oststeiermark

az oldal elejére

Regionsinformationen

Hideg és forró - ez a tél Oststeiermarkban

Oststeiermarkban télen sok dolog történik: a havas hegyi falvak Wechsel és Bad Waltersdorf között várják téli kirándulásokra a ködmentes területeken, és Almenland és Joglland sírégiója kínál szórakozást az egész családnak.

Fél órányi autóút az idő Bad Waltersdorf termálfürdője és a sípályák között.
Apropó, pályák: a Hochwechsel panorámapályával Waldbachban és a Joglland-pályával St. Jakobban az egyik legjobb sífutóterület érhető el Oststeiermarkban.

Információkat a Teichalm Sommeralmról és Joglland síterületéről itt talál:

Az Oststeiermark régió
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  28.09.2016
  8 / 22 °C
 • Holnap
  29.09.2016
  10 / 24 °C
 • péntek
  30.09.2016
  10 / 24 °C
 • Szombat
  01.10.2016
  11 / 23 °C
 • Vasárnap
  02.10.2016
  10 / 20 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusregionalverband Oststeiermark
Radersdorf 75
8263 Großwilfersdorf, Ausztria
Styria Wschodnia Stajerorszag