Wolfgangsee Region

Wolfgangsee Region
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Egyedi élvezetek a téli Wolfgangsee mellett

Modern világunkban sokan egyre kevésbé találják összeegyeztethetőnek üzleti- és magánéletünket. Ezen kívül egyre nagyobb teljesítménykényszerben élünk.

A belső harmóniánk megtalálásában a nyaralás, ezáltal az úticél kiválasztása egyre fontosabb szerepet játszik. Az úticél jó esetben olyan környék, ahol a nyaraló egyéni igényei megfelelő ajánlattal találkoznak.

A személyes élményeket, és a belső egyensúlyt nem találhatja meg minden vendég a minden igényt általános recept szerint kielégíteni kívánó, vendéglátóipari tömeggyártást folytató helyeken.
Éppen ezért ajánljuk az egyedi élményt biztosító téli Wolfgangseet!

A Wolfgangsee mellett a tél az adventtel kezdődik. Az adventhez pedig hagyományosan hozzátartozik az adventi vásár. A vásár St. Wolfgangban, Stroblban és St. Gilgenben hamisítatlan, régi hagyományok jegyében zajlik. Ezért itt a Télapót is hiába keressük.

Azon a vidéken, ahonnan olimpiai bajnok alpesisízők származnak, természetesen a síturistáknak is kiváló lehetőségeik vannak, a családbarát módon kialakított PostalmArena, illetve a Zwölferhorn élmény-síterület pályáin.
A kiválóan karbantartott lesiklópályáktól távol, a csendes hegyi erdőkben és behavazott alpesi legelőkön a nordic walking szerelmesei, hótalpas- és sítúrázók hallgatják a szél énekét.

Suhanjon lovasszánnal a holdfényben fürdő tájban, ússzon néhány hosszt a tóban, lakmározzon be a számtalan étterem egyikében, este pedig engedje el magát egy bárban vagy egy kisvendéglőben.

Irány a Wolfgangsee!

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  16.04.2014
  0 / 8 °C
 • Holnap
  17.04.2014
  -2 / 12 °C
 • péntek
  18.04.2014
  0 / 12 °C
 • Szombat
  19.04.2014
  4 / 17 °C
 • Vasárnap
  20.04.2014
  5 / 15 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Wolfgangsee Tourismus Gesellschaft
Au 140
5360 Wolfgangsee, Ausztria