Üdülés Bad Kleinkirchheim

Üdvözöljük Nockbergen-ben ebben a csodálatos faluban! Bad Kleinkirchheim bizonyítottan egy Alpok-beli wellness település, a Szent Magdolna füve és a cirbolyafenyő hazája. A wellnes oázis és a különösen idilli helyeken felállított függőágyak biztosítják a természetes pihenést. A Szent Magdolna füvének esszenciája megnyugtatja, hűti és ápolja az igénybevett testrészeket. Próbálja ki a cirbolyafenyő szobát, mely nyugtatja a szívet- a hatalmas fáknak köszönhetően 1 órára a szíve is megpihenhet.

A helység mindkét termálfürdője, a római és a St.Kathrein termálfürdő igazi kikapcsolódást és kellemes érzetet kínálnak minden vendégnek. Szemet kápráztató csúcsok.
Hagyja magát kényeztetni a szépség- és masszás részlegben- merüljön el a termálfürdők világában!

Bad Kleinkirchheim szinte mindennel rendelkezik, amit egy pihenésben gazdag és változatos nyaralás megkíván.Mindenekelőtt: odaadó vendéglátók és minőség minden tekintetben.
Nyári kínálatunk:
-2 termálfürdő
-18 lyukas golfpálya
-1000 km jól jelölt és gondozott túraút
- kiválóan kiépített Mountainbike útszakaszok
-E-bike úthálózat
-25 teniszpálya
-2 lovarda
- családi programok
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Webcams Bad Kleinkirchheim
Település:  Bad Kleinkirchheim

Was sagen unsere Kunden?

4,5 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
25 Hotelek/Szállások És
91 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

26 köteles felvonó, 100 km gondosan ápolt lesiklópálya, 15 km sífutópálya, szánkózás, jégteke, snowboard, téli túrák... Olyan nincs, ami ne lenne szórakoztató Bad Kleinkirchheim-ben!

Több mint 100 km változatos lesiklópálya, modern hóágyúkkal, síiskolával, szánkózási és sífutó lehetőségek és a téli túraútvonalak már évtizedek óta szórakoztatják a téli sportok szerelmeseit. A település 2 termálfürdője igazi kikapcsolódást és kellemes érzetet kínál vendégeinek. A St.Kathrein tökéletes választás mindazoknak, akik kis hullámokat és nyugalmat keresnek. A római termálfürdőben izgalmas élményekkel, hatalmas pihenőterületekkel, különleges szórakozási lehetőségekkel találkozhatunk. Emellett látótávolságban maradnak a csodás lesiklópályák is!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  29.08.2016
  14 / 22 °C
 • Holnap
  30.08.2016
  13 / 20 °C
 • szerda
  31.08.2016
  11 / 21 °C
 • csütörtök
  01.09.2016
  11 / 22 °C
 • péntek
  02.09.2016
  11 / 22 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Bad Kleinkirchheimer Tourismus Marketing GmbH
Dorfstraße 30
9546 Bad Kleinkirchheim, Ausztria
Bad Kleinkirchheim Karintia