Innsbruck

Innsbruck
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Sehol sem olyan szép a hegy és a város harmóniája mint a tiroli fővárosban. A sportolástól a kultúrán keresztül mindent megtalál Innsbruckban.

Innsbruck az Alpok fővárosa – az impozáns Nordkette-hegység öleli körül az óváros történelmi jelentőségű épületeit, egy egyedülállóan szép város, amely tökéletes üdülőhely a sport és a kultúra kedvelőinek.

Építészet & kultúra
A város leghíresebb képeslap motívuma a Bergisel síugrósánc, az évenként itt megrendezésre kerülő négy sáncos turnéról is híres. A teraszról vagy az étteremből csodás kilátásban lehet részünk egész Innsbruckra. A Hungerburg felvonó állomási, a világhírű építész Zaha Hadid tervezte, nem szabad kihagyni a városlátogatáskor. A belváros az idillikus innsbrucki óváros zegzugos utcáival és számos kávéházzal, étteremmel, és üzlettel várja az ide látogatókat. Az óváros közepén ragyog a Goldene Dachl, az arany tető. Gyerekeknek és családoknak az Alpesi Állatkert egy remek kiránduló hely.Itt teljesen közelről lehet az Alpok állatvilágát megtekinteni.

A síelőcipővel shopingolni
Télen a Nordkette kedvelt síterület. Néhány percen belül busszal vagy a Hungerburg felvonóval már a hegyen is vagyunk és gyönyörködhetünk a város szépségén. Az egyedülálló panoráma, melyet síelés közben láthat, felejthetetlen. De shopingolni és a kultúrát élvezni is jól lehet Innsbruckban: a sícipő után magas sarkúba bújni itt ez a mottó. Innsbruck bevásárló utcáján, a Maria-Theresien-Straßen, síelőkkel és shopingolókkal is találkozhatunk. Ez az egyedülálló kombinációja sportnak és lifestylenak csak Innsbruckban található meg.

Szálláshelyek Innsbruck
Az 5 csillagos szállodáktól az innsbrucki belvárosban a kényelmes panziókig vagy egy tágas apartman. – Innsbruck szálláshelyei minden ízlésnek megfelelően.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  20.04.2014
  4 / 17 °C
 • Holnap
  21.04.2014
  5 / 19 °C
 • kedd
  22.04.2014
  6 / 19 °C
 • szerda
  23.04.2014
  6 / 19 °C
 • csütörtök
  24.04.2014
  6 / 21 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Innsbruck Tourismus
Burggraben 3
6020 Innsbruck, Ausztria
Innsbruck Tirol