Üdülés St. Leonhard im Pitztal

St. Leonhard téli sportolóknak, természetbarátoknak és hegymászóknak is egyedülálló élményeket nyújt. Mindenek előtt a Pitztaler gleccser és a Rifflsee sí- és kiránduló terület szolgál sportos életet élőknek lehetőségeket és Ausztria legmagasabb siklója - a Pitz-Panoráma vasút - mely a meghökkent vendégeket 3440 méter magasra felviszi és olyan panorámát hoz közel, amely az egész Alpokban egyedülálló.

Nyáron St. Leonhard egy Eldorádó hegymászóknak és kirándulóknak.
Számtalan túra (pl. Wildspitze - 3774 méter magas, Ausztria legmagasabb csúcsa) nyújt a Pitztaler hegyvidéken a hegy barátoknak lélegzetelállító kilátást.

Lenyűgözően kialakított sípályák, vidám park, fél csövek és örökhó szeptembertől késő tavaszig síelőknek, snowboardosoknak. Számtalan síelés utáni bár és vicces lokál gondoskodik a síelők változatos szórakoztatásáról!
______________________________________________________

Pitztaler Gleccser üzem ideje:
Sí üzem 2010.09.15-től
naponta 08.30 - 16.30.

Rifflsee hegyi vasút üzem ideje:
Sí üzem: 2010.12.03-tól
naponta 09.00 - 16.00 ______________________________________________________

További információkat szerezhet a Pitztal Turisztikai Szövetségnél honlapunkon ...

Pihenés - Kirándulás - Család

Napozás Pitztal-ban és a szellem szabad szárnyalása ... Az örök hó a Pitztal hegyein a régió egyik legelbűvölőbb látványossági közé tartozik.

A Rifflsee körüli vidék nyugalmat és pihenést biztosít. Ezt a tény természetre vágyó látogatóink nagyra becsülik; mindenki, aki egy magaslatot nem tud egyedül meghódítani, meg tudja ezt tenni kényelmesen a Rifflsee-siklóval.

A Pitztal nyáron az egész családnak nagy kalandokat biztosít, ahol minden nap valami újat lehet felfedezni. A Pitzis Gyerek Klubban a legkisebbek játszhatnak, szórakozhatnak és sportolhatnak.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  St. Leonhard im Pitztal

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
15 Hotelek/Szállások És
73 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

St. Leonhard téli sportolóknak egy egyedülálló élményt biztosít. Abszolút a csúcson - a szó eredeti értelmében - van a Pitztaler gleccser (3440 méterig), ahol a sí szezon szeptember közepén kezdődik és május végéig tart. Ausztria legmagasabb gleccser területe vonzza a sportos síelőket és snowboardosokat.

Kicsi, de bájos síterület a 2200 méter magasan fekvő Rifflsee körül. Változatos lesiklások vezetnek a 2800 méter magas Grubenkopf-ról, amellyel közvetlen összeköttetésben van a Pitztaler gleccser vasút.

ÚJ 2009. decembere óta: hat személyes sífelvonó SunnAlm!
Az új SunnAlm vasút kényelmes feljutás biztosít családoknak a Rifflsee síterületre és jelentősen emeli az ember komfort érzetét!
__________________________________________

Pitztaler Gleccser üzem ideje:
Sí üzem 2011.05.08-ig
naponta 08.30 - 16.30.

Rifflsee hegyi vasút üzem ideje:
Sí üzem: 2011. tavaszáig
naponta 09.00 - 16.00
______________________________________________________

Pitz Regio Síbérlet:
A Pitztales Gleccser, a Rifflsee, a Hochzeiger és az Imst síterületre ismét érvényes a közös Pitz-Regio síbérlet. Örömmel vesszük, ha vendégeinknek egy újabb kínálatot tudunk kialakítani. Természetesen egy- és több napos síbérletek is igényelhetők az összes síterületre.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  01.06.2016
  6 / 15 °C
 • Holnap
  02.06.2016
  6 / 15 °C
 • péntek
  03.06.2016
  6 / 16 °C
 • Szombat
  04.06.2016
  6 / 16 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Pitztal
Ortsinformationsstelle St.Leonhard
6481 St. Leonhard, Ausztria
St. Leonhard im Pitztal Tirol