St. Leonhard im Pitztal

St. Leonhard téli sportolóknak egy egyedülálló élményt biztosít. Abszolút a csúcson - a szó eredeti értelmében - van a Pitztaler gleccser (3440 méterig), ahol a sí szezon szeptember közepén kezdődik és május végéig tart. Ausztria legmagasabb gleccser területe vonzza a sportos síelőket és snowboardosokat.

Kicsi, de bájos síterület a 2200 méter magasan fekvő Rifflsee körül. Változatos lesiklások vezetnek a 2800 méter magas Grubenkopf-ról, amellyel közvetlen összeköttetésben van a Pitztaler gleccser vasút.

ÚJ 2009. decembere óta: hat személyes sífelvonó SunnAlm!
Az új SunnAlm vasút kényelmes feljutás biztosít családoknak a Rifflsee síterületre és jelentősen emeli az ember komfort érzetét!
__________________________________________

Pitztaler Gleccser üzem ideje:
Sí üzem 2011.05.08-ig
naponta 08.30 - 16.30.

Rifflsee hegyi vasút üzem ideje:
Sí üzem: 2011. tavaszáig
naponta 09.00 - 16.00
______________________________________________________

Pitz Regio Síbérlet:
A Pitztales Gleccser, a Rifflsee, a Hochzeiger és az Imst síterületre ismét érvényes a közös Pitz-Regio síbérlet. Örömmel vesszük, ha vendégeinknek egy újabb kínálatot tudunk kialakítani. Természetesen egy- és több napos síbérletek is igényelhetők az összes síterületre.
St. Leonhard téli sportolóknak, természetbarátoknak és hegymászóknak is egyedülálló élményeket nyújt. Mindenek előtt a Pitztaler gleccser és a Rifflsee sí- és kiránduló terület szolgál sportos életet élőknek lehetőségeket és Ausztria legmagasabb siklója - a Pitz-Panoráma vasút - mely a meghökkent vendégeket 3440 méter magasra felviszi és olyan panorámát hoz közel, amely az egész Alpokban egyedülálló.

Nyáron St. Leonhard egy Eldorádó hegymászóknak és kirándulóknak.
Számtalan túra (pl. Wildspitze - 3774 méter magas, Ausztria legmagasabb csúcsa) nyújt a Pitztaler hegyvidéken a hegy barátoknak lélegzetelállító kilátást.

Lenyűgözően kialakított sípályák, vidám park, fél csövek és örökhó szeptembertől késő tavaszig síelőknek, snowboardosoknak. Számtalan síelés utáni bár és vicces lokál gondoskodik a síelők változatos szórakoztatásáról!
______________________________________________________

Pitztaler Gleccser üzem ideje:
Sí üzem 2010.09.15-től
naponta 08.30 - 16.30.

Rifflsee hegyi vasút üzem ideje:
Sí üzem: 2010.12.03-tól
naponta 09.00 - 16.00 ______________________________________________________

További információkat szerezhet a Pitztal Turisztikai Szövetségnél honlapunkon ...

Pihenés - Kirándulás - Család

Napozás Pitztal-ban és a szellem szabad szárnyalása ... Az örök hó a Pitztal hegyein a régió egyik legelbűvölőbb látványossági közé tartozik.

A Rifflsee körüli vidék nyugalmat és pihenést biztosít. Ezt a tény természetre vágyó látogatóink nagyra becsülik; mindenki, aki egy magaslatot nem tud egyedül meghódítani, meg tudja ezt tenni kényelmesen a Rifflsee-siklóval.

A Pitztal nyáron az egész családnak nagy kalandokat biztosít, ahol minden nap valami újat lehet felfedezni. A Pitzis Gyerek Klubban a legkisebbek játszhatnak, szórakozhatnak és sportolhatnak.
mehr anzeigen

166 Hotelek/Szállások - St. Leonhard im Pitztal és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,5 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
32 Hotelek/Szállások És
119 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Hójelentés St. Leonhard im Pitztal
Hegy Völgy
Pitztaler Gleccser és Rifflsee 281 cm Tapadós 211 cm Tapadós
Hochzeiger Bergbahnen Pitztal 95 cm Tapadós 60 cm Tapadós
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband Pitztal
Ortsinformationsstelle St.Leonhard
6481 St. Leonhard, Ausztria
St. Leonhard im Pitztal Tirol