Ischgl

Ischgl
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Az ismert hely Ischgl Paznauntal a Silvretta és a Verwallgruppe között helyezkedik el – egy aktív üdülés tökéletes kiindulópontja.

Ischgl mindenki számára megfelelő üdülőhely: mindegy, hogy egy élményekben gazdag síüdülés kettesben, kirándulás a családdal vagy egy partyban gazdag üdülés a barátokkal – Paznauntal sokféle szórakozási lehetőséget kínál.

Silvretta Aréna – egy első osztályú síterület
Ischgl az Alpok egyik legismertebb síüdülő helye és a Silvretta Aréna Ausztria leghóbiztosabb síterülete. Híres a minden éveben a szezon megnyitásakor és zárásakor tartott koncert – a Top of the Mountain Concerts-tel, melllyel Ischgl világhírű lett. A síterület a Svájcban található Samnaunnal össze van kötve. A sílécekkel könnyen elérhető a kicsi falu, ha a hegy másik oldalán siklunk le.

Tökéletes nyaralás Ischglben
Ischgl tökéletes kiindulópont egy változatos mountainbike túrához, a mountainbike túrahálózat több 1200 km. Innen közvetítik a híres ischgli Ironbike-ot, Europa legfontosabb mountainbike marathon futását. Egy jó ötlet az egész családnak a „Vider Truja“ élménypark a Vidersee-nél. A kalandos ösvény nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is megtanítja arra, amit a vízről tudni kell. Ha egy alpesi kirándulásra indulunk, akkor az egész család egy teljesen új oldaláról fogja az Alpokat megismerni. Rossz idő esetén is találhatnak programot az üdülő vendégek: a Silvretta Centerben egy élményfürdő található, egy tekepálya és rengeteg wellness-ajánlat, hogy feltöltődhessen.

Szálláshelyek Ischglben
Mindegy, hogy egy apartmant, nyaralót vagy egy luxushotelt keres: Tiscovernél számos szálláshely közül választhat minden igénynek megfelelően.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  17.04.2014
  -6 / 9 °C
 • Holnap
  18.04.2014
  -3 / 6 °C
 • Szombat
  19.04.2014
  -5 / 9 °C
 • Vasárnap
  20.04.2014
  -2 / 12 °C
 • hétfő
  21.04.2014
  0 / 12 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband Paznaun - Ischgl
Dorfstr. 43
6561 Ischgl, postafiók 6561 -, Ausztria
ischgl-logo - Ischgl Tirol