Niedernsill

Isonta - a vágyak birodalma A szemeim smaragdzöldek, az ékszerem aranyból és drágakőből készült. Én vagyok a kelta tündér, az ambisontok törzséből, akik ezer évvel ezelőtt itt telepedtek le. A nevem Isonta, így nevezték a kelták Salzachot, amely smaragdzölden fénylik a hegyek között, és amely keresztülfolyik Salzburgon. Velence és München között sok másik alpesi falut is találhatunk – Piesendorf Niedernsill azonban a Hohe Tauern nemzeti park szívében helyezkedik el.

Megmutatom Önnek a legszebb helyeket a hóban is!

Snowboardozáshoz és sífutáshoz: Schmitten, Kitzsteinhorn, Maiskogel, Nagelköpfel és a niedernsilli síliftek.

További havas mókákhoz: siklóernyőzés, szánkózás, hófánkozás, minibob – a Nagelköpfel Kalandparkban.

A sífutás szerelmesei kergetőzhetnek Pinzga sífutópályáin, a természet szerelmeseinek ajánljuk az autómentes téli túraútvonalainkat, vagy egyszerűen hagyják ott a nyomukat sítalpaikkal a hóban.

Itt mindent megtalálhat a feltöltődéshez!
Isonta - a vágyak birodalma A szemeim smaragdzöldek, az ékszerem aranyból és drágakőből készült. Én vagyok a kelta tündér, az ambisontok törzséből, akik ezer évvel ezelőtt itt telepedtek le. A nevem Isonta, így nevezték a kelták a Salzach folyót, amely smaragdzölden fénylik a hegyek között, és amely keresztülfolyik Salzburgon. Velence és München között sok másik alpesi falut is találhatunk – Piesendorf Niedernsill azonban a Hohe Tauern nemzeti park szívében helyezkedik el. Évezredek óta itt keresztezik egymást kereskedőutak, elődjeim, majd később a rómaiak itt szállítottak a két metropolisz között selymet és bort észak, sót, aranyat és drágaköveket dél felé. Elárulom Önnek a legszebb, mágikus helyeket, amelyet már az ambisontok is felkerestek, hogy új energiához jussanak. Barátaimmal együtt ott állítottuk fel az egyedülálló „Kelták Bölcsőjét!” Feküdjön bele és töltse fel az elemeket! Jót fog tenni – és így lesz nyaralása is tökéletes!
mehr anzeigen
az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  31.07.2014
  15 / 19 °C
 • Holnap
  01.08.2014
  12 / 25 °C
 • Szombat
  02.08.2014
  15 / 27 °C
 • Vasárnap
  03.08.2014
  15 / 26 °C
 • hétfő
  04.08.2014
  13 / 23 °C
Hójelentés Niedernsill
Hegy Völgy
Kitzsteinhorn-Kaprun 120 cm Vizes Hómentes
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Tourismusverband Piesendorf Niedernsill
Jesdorferstr. 1
5722 Niedernsill, Ausztria
Bezárni