Fantasztikus téli csodák – Kaprun és Zell am See között, a napos oldalon Varázslatos téli tájak, csillogó sípályák és többméteres hóval fedett lejtők. Különösen télen mutatja meg Piesendorf a romantikus oldalát.

Síeljen Ausztria egyik legjobb síközpontjában, gyönyörű lejtőkön. Snowboardozzon természetes, véget nem érő halfpipe-okon és a kalandparkokban! Vagy próbálja ki a mélyhavas síelést: hagyja, hogy vigye Önt a friss hó, hogy a hópelyhek az arcát csiklandozzák – felejthetetlen napok várnak Önre!

Az ingyenes buszjárattal Schmittenhöhe és a kitzsteinhorni gleccsersíközpontok is könnyen és gyorsan elérhetőek.

Sítalpak nyomai láthatóak a csillogó mesevilágban és a talpak alatt ropog a hó. Norvégia első számú sportága, a sífutás Pissendorf/Niedernsillben sem lehetne szebb!

Sítalpakkal a lábon, keresztül a havas tájon. A nagy kiterjedésű úthálózatnak köszönhetően nincsenek határok. Egy teljes nap az autómentes és kilométer hosszú túraútvonalakon a tündöklő hómezők között Önt is le fogja nyűgözni.

Kapcsolódjon ki egy romantikus lovasszános kirándulás közben és élvezze a természetet.

Élje át a szabadságot!

Az egész Alpokban csak itt: A Nagelköpfel Kalandparkban minden elképzelhető szórakoztató sportágat kipróbálhat: a légdeszkától a minibobig, a siklóernyőzéstől a hófánkozásig, a szánkózástól …

Kedden, csütörtökön és pénteken az éjszakák is világosak maradnak: 19-22 óráig fényárban úszik a nagelköpfeli kalandpark!

Ha ön egy olyan helyen lakik, amely a FunZuckerl-hez tartozik, ingyenesen igénybe veheti a nagelköpfeli kalandparkban a FanZuckerlt.
Az álmok valóra válnak – Isontában, a vágyak birodalmában
Zell am See és Kaprun között, a napos oldalon
Én vagyok a kelta tündér, az ambisontok törzséből, akik ezer évvel ezelőtt itt telepedtek le. A nevem Isonta, így nevezték a kelták a Salzach folyót, amely smaragdzölden fénylik a hegyek között, és amely keresztülfolyik Salzburgon.
Piesendorf a Hohe Tauern nemzeti park szívében helyezkedik el. Elárulom Önnek a legszebb, mágikus helyeket, amelyet már az ambisontok is felkerestek, hogy új energiához jussanak. Barátaimmal együtt ott állítottuk fel az egyedülálló „Kelták Bölcsőjét!” Feküdjön bele és töltse fel az elemeket! Jót fog tenni – és így lesz nyaralása is tökéletes!

Érezze magát egyszerűen jól!

Az első sorban nem ül előttünk senki, így hát bátran kinyújthatjuk a lábunkat – a Hohe Tauern nemzeti park szabadtéri mozijában! Csukjuk be a szemünket és nyissuk ki a fülünket, hogy a „Kelták Bölcsőjében” élvezhessük a nyugalmat és átadjuk magunkat a hangoknak: rengeteg apró hang, rikácsolással, zümmögéssel és brummogással fűszerezve – szárnyukat rezegtető kollégáim hangversenyét hallják. Egy előadás, amelyre csak a természet képes, amelyet a harmónia tart ki és a tökéletesség dirigál. Piesendorf – a tökéletes nyaralás egy helyen.
mehr anzeigen

Was sagen unsere Kunden?

4,8 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
8 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  05.07.2015
  17 / 33 °C
 • Holnap
  06.07.2015
  19 / 29 °C
 • kedd
  07.07.2015
  17 / 33 °C
 • szerda
  08.07.2015
  19 / 27 °C
Hójelentés Piesendorf
Hegy Völgy
Kitzsteinhorn-Kaprun 240 cm Részben hómentes 10 cm Részben hómentes
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband Piesendorf
Dorfstraße 263
5721 Piesendorf, Ausztria
Piesendorf Logo - Piesendorf Salzburg