Egy völgy, ahol a természet a szabadidő részévé válik

A 800 lakosú Rußbach a Dachstein-West (Gosau – Rußbach – Annaberg) családi síközpont szívében, 817 m magasan fekszik és 33 sífelvonóval és 140 km-nyi sípályával rendelkezik. Legyen szó alpesi sífutásról, sítúrázásról vagy snowboardozásról – minden ízlést igyekszünk kielégíteni. A téli sportok tipikus osztrák vonzerejét az Aprés Ski örömei garantálják ősi hüttékben vagy napos teraszokon. Vegyen részt egy sítúrán a lenyűgöző, mélyhavas Dachstein körzetben vagy egy havas, téli túrán. Sífutás gyönyörű sífutópályákon, klasszikus vagy szabad stílusban.

A kényelmes sétatúrától kezdve a dachsteini vagy a Tennen-hegységi túrákig – van szebb annál, mintha a természettel összhangban mozoghat?

Salzburg városa és a világörökségi Hallstatt között található ez a festői, hegyi falu, Rußbach. Keressen kincseket a Kövületek Völgyében, a Tennen-hegység és a Dachstein hegyvonulatai között! Rußbach világszerte ismert megkövült csigáiról, amelyeket a hegyi patakokban vagy az ún. csigafalban találhat. A rußbachi Hornbahn elviszi Önt Dachstein-West kirándulóövezetébe és az ősi Eldtalmba, a sétavonathoz.

Rußbachban a természet az ajtó előtt hever és a kultúra is elérhető közelségben!

A biotermesztők faluja, ahol a pihenés elsődleges fontosságú, ahol a friss levegő megújítja a testet és a lelket, ahol zenei és kulináris élvezetek épp úgy várnak Önre, mint sportolási lehetőségeink az egész család számára.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Cég neve
Tourismusverband Rußbach
Saag 22
5442 Russbach, Ausztria
Rußbach Salzburg
Bezárni