Üdülés Saalbach-Hinterglemm

Fedezze fel a természetet és a hegyeket Saalbach-Hinterglemm alpesi cirkuszában! Kerékpárosoknak és a túrázás szerelmeseinek, természetbarátoknak és családoknak – a nyár Saalbach-Hinterglemm alpesi cirkuszában minden idelátogatónak kínálunk valamit.

A glemmtali hegységben túrázót lépésről lépésre kíséri el a Hohe Tauern és a Leoganger Steinberg varázslatos panorámája. Ott, ahol telente a síelés és a snowboardozás szerelmeseinek az otthona van, nyáron 450 km-nyi túraútvonal várja a hobbikirándulókat és az alpesi hegyek szerelmeseit.

Négy hegyi vasút hozza az eget egy kicsit közelebb, energiát megspórolva kicsiknek és nagyoknak, egészen, számos túraútvonal kiindulópontjáig. 12 kiépített és a térképeken is jelölt, összesen 71,4 km hosszúságú sífutó- és nordic walking-pálya csábítja a sportos ambíciójú vendégeket Glemmtalba.

Több mint 180 km-nyi kerékpárút, single trackekkel és az Adidas Freeride teszik Saalbach Hinterglemmet Európa legnagyobb biciklisparadicsomává. Legyen szó könnyebb, rövidebb vagy hosszabb, maratoni szakaszokról, bonyolultabb single trackekről vagy lélegzetelállító downhillekről – kezdők, haladók és profik is megtalálják a számukra megfelelő szakaszt.
Vizes szórakozás dupla adagban – vérpezsdítő kalandok a víz szerelmeseinek! Az új szabadstrand, a „Käpt`n Hook” egyedülálló kalandot nyújt: 1000 m2-nyi vízfelület vadvízi szakasszal, mászóhálóval, masszázságyakkal, pezsgőfürdővel, hintaággyal és esőerdővel – egy fény- és hangeffektekkel felszerelt fedett csúszda, és két további vízicsúszda. Ezen felül található még egy strandröplabdapálya és egy szabadtéri mozi is a gyermekeknek.

A Talschluss-Teufelswasser mágikus világáról egy hatalmas vidámpark gondoskodik, amely a vizet helyezi a középpontba a játékokon és a wellnessben egyaránt. Egy Kneipp-kúra-medence éppúgy megtalálható, mint egy halastó, egy erdei meseházikó, egy malomkerék, egy sziklafürdő, egy barlang, az alpesi gyógynövények útja, akárcsak a kősárkányok tere, tündérek és a törpék birodalma, továbbá táncoló erdei szellemek, és még a pihenőhelyeket is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Élvezze egész nyáron ingyenesen a saalbachi Talschluss-Teufelswasser mágikus világát!

30 alpesi hütte gondoskodik nem csupán a kulináris ínyencségekről, hanem a saalbach-hinterglemmi alpesi nyárban a mulatságról is gondoskodnak: helyi népzenészek játszanak, a hüttékben pedig ízletes pinzgaui különlegesség kerülnek az asztalra.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Saalbach-Hinterglemm

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

A túlzások világa
200 km leküzdése autó nélkül! 55 lehetőség, hogy feljusson a csúcsra!
Ausztria legnagyobb összefüggő síközpontjában – várakozás nélkül.

Határtalan szórakozás autó nélkül, hiszen a sífelvonók a síelni vágyókat közvetlenül a központból viszik fel a magasba. Határtalan csoda 200 km-nyi varázslatosan szép sípályákon. A lankás lejtőktől elkezdve a világbajnoki fekete lejtőkig, a vidámparktól a versenyszakaszokon át a buckasízésig. Ingyenes buszjáratok ingáznak a teljes síközpont területén és szállítják a téli sportok szerelmeseit vissza a rajthoz.

Szabadidő és szórakozás
Saalbach Hinterglemm az egyedülálló síközpontján túl rengeteg más szabadidős lehetőséget is kínál. 40 km-nyi kiépített túraútvonal, 4 kivilágított szánkópálya és egy teli eseménynaptár egészítik ki a kínálatot.

Kaland és pihenés
Akár kalandot, akár pihenést keres – Saalbach Hinterglemm egészen biztosan a tökéletes úticél. Saalbach-Hinterglemm télen és nyáron is ideális álmai nyaralásához. Olcsó repülőjáratok egész Európából és egy közvetlen transzferbusz szállítja Önt egészen a szálloda ajtajáig.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  27.05.2016
  8 / 24 °C
 • Holnap
  28.05.2016
  10 / 25 °C
 • Vasárnap
  29.05.2016
  12 / 23 °C
 • hétfő
  30.05.2016
  10 / 16 °C
 • kedd
  31.05.2016
  9 / 14 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Saalbach Hinterglemm
Glemmtaler Landesstraße 550
5753 Saalbach Hinterglemm , Ausztria
logo - Saalbach-Hinterglemm Salzburg