Üdülés Seefeld

Télen - egy havas élmény A behavazott tiroli hegyvidéken, a Karwendel Természetvédelmi Terület, a Wetterstein és a Wildmoos Terméstervédelmi Terület között található Seefeld egy örök havas fennsíkon, 21 km-rel Innsbruck-tól nyugatra. Seefeld könnyen elérhető autóval, vasúttal vagy repülővel (Innsbruck, München, Zürich) és klasszikus környéknek mutatkozik.

Számos alpesi verseny tette ismertté a Seefeld-et, mint pl. az 1964-es és 1976-os Téli Olimpiai Játékok, valamint az 1985-ös Sí Világbajnokság. 240 m-nyi ápolt sífutópálya mindenfajta nehézségi fokozatban (klasszikus vagy korcsolyázó stílusú) teszi optimálissá a feltételeket. Mindegyik pálya a tiroli tartomány jóváhagyásával van ellátva és átlátható táblákkal, és magas minőséggel várja vendégeit.
A sífutó kínálat mellett minden mást nyújt a terület, mely a síelők szívét megdobogtatja: 25 sífelvonó és lift viszi a síelőket kényelmesen a síterületre.

NAP, HÓ, SPORT ÉS PIHENÉS ...

Az idilli téli sport terület fehér köntösben mutatkozik, a falu központja élénk fényeket sugároz, és vásárlásra csalogatja vendégeit. Sétálgasson az üzletek között! A Seefeld Kaszinó, valamint számtalan diszkó, bár és pub nyújt éjszakánként örömöket és szórakozást.

Nem-síelők tegyenek egy kirándulást a 80 km-nyi, tágas téli vidéken, egy kellemes curling fordulót a 30 curling pálya egyikén vagy egy romantikus lovasszán kirándulást. Ezen felül a festői Seekircherl előtt korcsolyázhat is.
Lustálkodók és ínyencek is jó helyen vannak Seefeld-ben. Az Olímpia Sport- és Kongresszusi Központ fürdő- és szauna komplexumával az Alpok egyik legszebb területének számít, de számos hotel is gyönyörű wellnesz- és pihenő oázist nyújt vendégeink számára.
Kellemes lokálok és vendégházak várják Önt igazán meleg szobákkal és napos teraszokkal, ahol egy hagyományos tiroli ételt költhet el vagy egy szórakoztató pihenést.
Erőgyűjtés az életkedvből és a hangulatból Seefeld-ben a romantikus gyalogos zónán sétálva tökéletes boltokkal találkozik az ember, valamint egy mókás esttel a kaszinóban, vagy számos étteremmel, bárral, kávézóval és diszkóval.

A kedvező áru sípályákon hobbisportoló és profi is jól érezheti magát. Síelőknek és snowboardosoknak a Rosshütte és a Gschwandtkopf 2 jól kidolgozott síterületet biztosít.

Egy 18 lyukú bajnokságok megrendezésére szolgáló golfpálya, a Golf Akadémia a központban, valamint egy panorámás golf komplexum Geigenbühel-en garantál egy szép játékot. Az Olympia sport- és kongresszus központ, valamint a strandfürdő a Wildsee-n csalogatja vendégeinket úszásra egy gyönyörű kirándulás után a Seefeld-i hegyvidékben.
mehr anzeigen

123 Hotelek/Szállások - Seefeld és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,4 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
16 Hotelek/Szállások És
50 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Hójelentés Seefeld
Hegy Völgy
Rosshütte hegyi vasút 50 cm Tapadós 15 cm Tapadós
Geigenbühel és Birkenlift / Seefeld 30 cm Tapadós 15 cm Tapadós
Gschwandtkopflifte / Seefeld-Reith-Mösern 50 cm Tapadós 15 cm Tapadós
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Olympiaregion Seefeld - Informationsbüro Seefeld
Klosterstraße 43
6100 Seefeld, postafiók 6100, Ausztria
Olympiaregion Seefeld - Informationsbüro Seefeld Logo - Seefeld Tirol