Üdülés St. Gilgen

Ugorjon fejest egy nyaralásba, amelyet csak a Wolfgangsee üdülőközpontja kínál Önnek! Sport, természet, kultúra, kikapcsolódás a tóparton!
Itt egész biztosan jól fogja érezni magát!

A Wolfgangsee változatossága minden idelátogató szívét megdobogtatja.

… és St. Gilgenben mindent megkaphat, amit csak egy élményekben gazdag nyaralástól elvárhat: itt található a Wolfgangsee különböző vízisportolási lehetőségekkel, hegyeink remek túrázási lehetőségeket kínálnak és a zwölferhorni lanovka, melynek segítségével kipihenten érkezhet meg a hegycsúcsra!

Rendezvények fiatalok és idősek számára egyaránt: múzeumaink bemutatják a st. gilgeni művészeteket, kultúrát és zenét. Wolfgang Amadeus Mozart édesanyjának a szülőházát is meglátogathatja. Mozart nővére, Nannerl 17 éven keresztül lakott itt. És várja Önt a zarándokok útja, a Falkensteinon keresztül egészen St. Wolfgangig.
A világ egyetlen faluja sem kapcsolódik ennyi szálon Mozarthoz, mint St. Gilgen Csodálatos környezet, egy gyönyörű tó, természet, ameddig a szem ellát.
Dőzsöljön falvunk valamelyik többcsillagos éttermében! Kiváló gasztronómia! Szabad parkolóhelyek a központban is! Látogassa meg a központi Mozart teret vagy a Mozart-golyó-tanfolyamat a Dallmann cukrászdában!

És aki már ismeri az idillien szép, tóparti sétányokat, annak egy rövid kirándulást ajánlhatunk a Zwölferhorn csúcsára, amelyet természetesen lanovkánkkal is „megmászhatnak”. A Zwölferhorn körüli túraútvonal könnyen teljesíthető és igazán családbarát! Csodálatos kilátással!
St. Gilgen, az életörömök forrása!
Ezen felül lehetőség van még egy hajókirándulásra, amely összeköti St. Gilgent a Wolfgangsee körüli másik két településsel, Strobllel és St. Wolfganggal!
Egy mozgásban lévő környezet Napjaink modern világában egyre több ember érzi úgy, hogy munkája és magánélete között nincs meg a kellő harmónia.

Ha e harmónia keresésére indul útnak, akkor úticéljának megválasztása egy fontos döntés. Olyan helyre van szüksége, ahol egyéni kívánságait egy megfelelő kínálat várja.
Az egyéni igényeit napjaink turisztikai iparának tömegkínálatai nem elégíthetik ki.

A Wolfgangsee körül, ahol a tiszta víz gőzölgő párája egy téli reggelen a kék éggel alkot művészi kontrasztot, illetve a PostalmArena és a Zwölferhorn síközpontjaiban nem ismerjük a tömegkínálat fogalmát. Itt még az egyén és a személyes igények állnak előtérben. Válassza ezért Wolfgangsee-t!
Nem is csoda, hogy Wolfgang Amadeus Mozart is st. gilgeni gyökerekkel rendelkezett. Wolfgangsee-n a tél az adventtel kezdődik, amihez természetesen az adventi piac is hozzátartozik. Wolfgangsee telente mindhárom településén egyedülálló, valódi élményt nyújt Önnek.

St. Gilgenben, Mozart falujában a központ egy igazi művészi kulisszává változik, amely advent körül visszarepíti Önt Mozart idejébe.

Adventi piacunkon találhat tradicionális műalkotásokat – itt az eredetiség és a régi értékek számítanak. Wolfgangsee télen még a Jézuska szemébe is szikrát csal.
mehr anzeigen

100 Hotelek/Szállások - St. Gilgen és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,3 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
20 Hotelek/Szállások És
146 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband St. Gilgen
Mondsee Bundesstraße 1a
5340 St. Gilgen, Ausztria