Szeretettel üdvözöljük Strobl am Wolfgangsee-ben! Régről itt maradt falusi villák, könnyed koncertek a tóparti sétányon, különböző rendezvények, családi élmények a kalandparkban, természetes strandok, vízisportok, romantikus naplementék – és még sok minden mást kínál a Wolfgangsee délkeleti csücskében fekvő Strobl.

A Keleti-Alpok, a Postalm fennsíkjain található gyönyörű túraútvonalak segítenek levezetni a stresszt. A szabadidő és a kikapcsolódás errefelé nem ismeretlen szavak, sőt kifejezetten jól ismertek.
Télen és nyáron, sokszínű és egyéni, az Ön igényei szerint, csak a Wolfgangsee körül.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Strobl

Was sagen unsere Kunden?

4,4 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
40 Hotelek/Szállások És
425 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Fürdőtó - Strobl

 • Víz-
  hőmérséklet:
  22 °C
  Kiterjedés: 12,84 km2 Strand: Homokos strand, Kavics Település: St. Wolfgang Régió: Salzkammergut
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  Belépés ingyenes Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Látogasson el a Wolfgangsee-hez a téli álom helyett! A téli üdülés egy igazi osztrák specialitás. Hozzátartoznak a fehér sípályák, a meredek lejtők és az Aprés-Ski mulatságai.

És ami még ezen felül olyan széppé teszi a telet, azt egy kis fantáziával a Wolfgangsee körül hamar megláthatjuk.

Rengeteg síközpont létezik, van, amelyik nagyobb mint Salkzammergut, van amelyik rendkívül divatos és trendi és ennek megfelelően nincs egy szabad hely sem.

A Wolfgangsee körüli síközpontoknál szebbet azonban keveset fog találni. A legnagyobb síközpontok ma már drágák, zsúfoltak és ezzel hamar vége is van az önfeledt téli szórakozásnak.

A Wolfgangsee régióban azonban a lejtőkön túl kezdődik az igazi luxus, egy valódi programkínálat, amely a családi nyaralást igazán varázslatossá teszi.

Egy téli üdülés Wolfgangsee-ben nem csak a természet és a környezet szépségét jelenti. Rengeteg más szabadidős tevékenység várja Önt, akkor is, ha már lecsatolta a sítalpakat.

Különlegesek, egyediek és csalogatóak azok az ínyencségek, amiket a télen idelátogatóknak kínálunk.
Pihenés és kikapcsolódás az egész régióban Hegyeink nem csak kiépített lesiklópályák sokaságából állnak, nálunk továbbra is a természet a legfontosabb.
A síelők és a snowboardosok azonban bőven találnak lehetőséget számos, különböző nehézségű lesiklópályán.

A sípályák és a remekül kiépített sífutópálya-hálózatunk mellett a klasszikus sportágak is felfedezésre várnak: szánkózzon, curlingezzen, korcsolyázzon a Salzkammergut valamelyik festői, befagyott taván, sítúrázzon, kiránduljon a téli hegyekben vagy vegyen részt egy kellemes lovasszános kiránduláson – mind-mind a kevésbé látványos, ámde önfeledt szórakozást ígérő programok, amelyek miatt érdemes ellátogatni a Wolfgangsee-hez!

Wellness kínálatunk egészíti ki továbbá téli programjainkat.

A kultúra nálunk télen is jelen van, azonban mi a tömegeket vonzó fesztiválok helyett a helyi népszokásokat helyezzük előtérbe. Néphagyományainkat nem utólag találtuk ki, hogy turisták ezreit csalogassuk ide velük, hanem az emberek életörömeit szolgálják.

A Wolfgangsee kulcsszava a sokszínűség – aki egyszer ellátogat ebbe az idilli téli környezetbe, az biztosan visszatér még! Válassza ezért a Wolfgangsee-t!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  29.08.2015
  18 / 32 °C
 • Holnap
  30.08.2015
  17 / 33 °C
 • hétfő
  31.08.2015
  17 / 32 °C
 • kedd
  01.09.2015
  17 / 28 °C
 • szerda
  02.09.2015
  15 / 22 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband Strobl
Moosgasse 275
5350 Strobl, Ausztria