Üdülés Tux/Hintertux

Természetes felfrissülés - Változatos élmények völgyektől gleccserekig Hegymászás és biciklizés - Életstílus a hegyekben
Kirándulás a Tuxer Alpok szívében, ez egyet jelent a ballaszt elhajításával. Lépjen be egy harmonikus világba és töltődjön fel egészséggel és jó közérzettel. 350 km-nyi jól megjelölt kiránduló úttal, 150 km-nyi Nordic Walking-pályával és t9bb mint 70 km-nyi hegyi kerékpáros úttal, a könnyűtől egészen a megerőltetőig: Tux-Finkenberg sport paradicsoma egy igazi álom hegymászóknak és mindenkinek, aki az szeretne lenni.

Gyerekek - Micsoda egy nyár!
Európa legmagasabban fekvő játszótere, a Gletscherhofpark 3250 méter magasan nyújt kalandokat a Tux-Finkenberg-en, nyáron. A Tuxbach mentén egy kirándulás igazán nagy élményt tud nyújtani és a Kraxel-Maxel-táborban a legkisebbek igazi hegymászó profikká tudnak válni. Ez nem csak az akcióról szól, hanem a heggyel való igazi viszonyról. És ha ez nem lenne elég: teniszezés, hegymászó tanfolyamok, egy fáklyás családi kirándulás a "Tuxer Óriásokra", valamint gyermek ünnepek gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzon.

Fehér nyár hívja...

a Hintertux-i gleccser világba. a Hintertuxer gleccseren lévő örök hó egy csillogó hókristályos tengerrel csalogatja vendégeinket: nyári síelés 18 km-nyi pályán, ugrálások, öröm és akciók a legjobb alakban ívelő BetterPark-ban és szikla- ill. jég mászás. Ausztria legszebb és egyetlen egészéves síterülete álomszerű lejtőkkel, pályákkal és egy hatalmas panorámával csalogatják a vendégeket. 3250 méter magasan megérintheti az eget - ilyen frissítő pihenés várja a Hintertuxer gleccseren.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Tux/Hintertux

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár

Was sagen unsere Kunden?

4,0 /5
nagyon jó! Durchschnittliche Bewertung von
4 Hotelek/Szállások És
11 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

Tux - Emóciók a hóban! Napos kilátás, 227 porszerű hóval fedett sípálya és 3250 méter magasság várja Tux-Finkenberg-en!

A Hintertuxer gleccser lábainál, a Zillertal sí- és gleccser világában fekszik, 3000 méter magasan Tux-Finkenberg! Egészséges hegyi fekvés 3250 méterrel a tengerszint felett, örök hó és fehér téli táj hozza egészen közel a természetet. És pontosan ezért lett a Hintertuxer gleccser az elmúlt évben a teszt győztese a "hó biztonság" kategóriában a "snow-online.de"-n.

Csábító és igergazdag frissítő 30 kunyhónk egyikében. Käsespätzle-nél és a Kaiserschmarren-on az élet napos oldalát élvezheti az ember és új energiával töltődhet fel. Panorámás kirándulások a völgybe vagy vidámparkba: sok minden felfedezni való várja Önt.

Kimerülten és szerencsésen egy elbűvölő sí nap után síelés utáni örömök várják az embert. A választék hatalmas: meleg ritmusok a nyári hegyek vagy Aprés-Ski élőben a Tenne magason lévő házban. Egy vagy több flört garantált itt! Ezek után szálljon fel az ingyenes sportbuszra és menjen tovább!

Az esték is különleges ingerekkel várják Tuxertal-ban! 1-Eurós-éjszaka: éjszakai baglyoknak kényelmes éttermek, pubok, bárok és diszkók.

Zillertal 3000 sí- és gleccser világ

Adatok - 227 km-nyi sípálya - 800 hektár területen
- 59 lift - lift kapacitás: 98.840 fő / óra
- porhó októbertől májusig
- Örök hó egész évben!

A gleccser körút:72 km kiránduló és 15 km-nyi magas út vezet az egész Zillertal 3000 gleccser- és sívilágon keresztül. Álomszerű pályák kezdőknek, haladóknak vagy profiknak különböző hosszúságokkal és szélességekkel. Utak völgyekbe: Lanersbach-ba és Vorderlanersbach-ba: ezek gondoskodnak a síelés adta örömökről. Ingyenes sport busz Tuxer-ban elviszi Önt kényelmesen és gyorsan bárhova ... a nap megkoronázásaként egy lélegzetelállító kilátást élvezhet a Hintertuxer gleccseren.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  25.09.2016
  6 / 18 °C
 • Holnap
  26.09.2016
  7 / 16 °C
 • kedd
  27.09.2016
  7 / 15 °C
 • szerda
  28.09.2016
  5 / 18 °C
 • csütörtök
  29.09.2016
  7 / 20 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Tux-Finkenberg
Lanersbach 401
6293 Tux, Ausztria
Tux/Hintertux Tirol