Üdülés Vent

VENT - EGY HEGYI FALU TIROLBAN Nyugalom, hangulat, egyszerű természet, valamint egy egyedülálló magas alpesi vidék. Ezeket garantálja 3774 méteres magasságával az Ötztal-i Wildspitze, Észak-Tirol legmagasabb pontja.

Vent 1900 méteren fekszik Ötztal egy völgyében, hírét hegymászó területéről szerezte. Hegymászók illatos alpesi legelőkön sétálhatnak, gleccser-, jeges- és magas hegységi kirándulásokat tehetnek a háromezres hegyekre. Ezen a történelmi helyen minden lehetséges, mely a "Gleccserek királyának", Franz Senn-nek a szülőfaluja.

HATALMAS TÉLI PARADICSOM

Hatalmas téli paradicsom Hangulat és nyugalom - ezek a jellemzői ennek a helynek, ahol végződnek az utak és, ahol kezdődnek a hegyi utak. Kiránduljon a Rofenhöfen-re, a Keleti-Alpok legmagasabban fekvő, gazdasági településére, ahol egy érdekes utazás és attrakciók várják. Tekintse meg a függőhidat vagy csodálja meg a Haflinger tenyészetet.

Másszon fel több mint 3000 méter magasságba és kezdje meg ott magas-alpesi kirándulását. Az üdülés Vent-ben egy felejthetetlen élmény marad!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Webcam Vent
Település:  Vent

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

Hóágyú 1900 - 2680 méterig - "Wilder Mann" hegyi megálló a "Waldspitze" libegő völgyi megállójáig Pályáink - ideálisak kezdőknek, haladóknak és családoknak egyaránt. Várakozási idő? Nem téma - itt nincsen tömegnyomor, csúszás. Egy dupla libegő és 3 sífelvonó gondoskodik 15 km hosszú kiváló síelésről mindenfajta nehézségi fokozatban: 3,5 km sífutópálya és egy 5 km-es szánkópálya egészíti ki a szórakozási lehetőségeket. Töltsön egy igazi fehér karácsonyt Vent-ben, ahol romantikus ünnep várja.

Élje meg a telet egyszerűen! VENT A VENTERTAL-ban!

Vent hegymászó faluban (1900 m magasan) az Ötztal-i Wildspitze lábainál élvezze a telet teljes valójában. Teljesen a mindennapi világ dolgaitól messze. Ha Ön egy örök havas sípályán szeretne síelni várakozási idő nélkül, szánkózni szeretne vagy egy magas sí túrát szeretne tenni a több mint 100 háromezernél is magasabb hegy egyikére, akkor jó helyen van! Mindenek előtt tavasszal tud napos kirándulásokat és élmény túrákat tenni. A divat és a hagyomány szimbiózisa.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  26.09.2016
  3 / 14 °C
 • Holnap
  27.09.2016
  3 / 12 °C
 • szerda
  28.09.2016
  2 / 16 °C
 • csütörtök
  29.09.2016
  2 / 19 °C
 • péntek
  30.09.2016
  5 / 16 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Ötztal Tourismus
Information Vent
Venterstr. 28
6458 Vent , Ausztria
Vent Logo - Vent Tirol