Hotline rezervări: +43 512 5351 555
Reduceţi rezultatele:
Reduceţi rezultatele:
 • Amplasament
 • Tip de cazare Hoteluri sunt unităţi de cazare în care, pe lângă cazare şi masă, puteţi beneficia şi de alte servicii. De regulă, oferta pentru camerele de oaspeţi este mai mare decât în cazul altor locuri de cazare.

  Locuinţele de vacanţă sunt locuinţe complet dotate, pe care le puteţi închiria pentru concediul dvs. (în principal fără mese). De regulă, locuinţele de vacanţă au propriul grup sanitar, bucătărie şi unul sau mai multe spaţii pentru dormit.

  Pensiunile sunt unităţi de cazare mici, cu mai multe camere de oaspeţi, care oferă în principal micul dejun şi dotări simple, destinate în special înnoptării.

  Fermele ţărăneşti sunt ferme agricole de familie, care oferă spre închiriere camere şi apartamente de vacanţă. De cele mai multe ori, beneficiaţi de o privire de ansamblu asupra unei zile din viaţa la ţară.

  Camerele private sunt locuri de cazare cu maxim 10 paturi (fără masă sau cu micul dejun), închiriate de persoane particulare.

  În moteluri , în plus faţă de cazare, aveţi posibilitatea de a lua masa. Dotarea motelurilor este mai simplă decât cea a hotelurilor şi nu există servicii suplimentare.

  Adăposturi / moteluri pentru tineri (denumite şi „hostel“) sunt spaţii de cazare la preţuri avantajoase, care sunt specializate în mod deosebit în servicii pentru tineri şi turişti care călătoresc cu rucsacul.

  Casele de vacanţă sunt case complet dotate, închiriate ca atare. Astfel, acestea sunt ideale pentru concendiul petrecut de familii numeroase şi grupuri mici. Cabanele îşi orientează oferta în special către drumeţi. Pe lângă camerele cu paturi multe sunt disponibile şi paturi suprapuse şi spaţii de depozitare.
 • Evaluările oaspeților
  •  
          
   1 2 3 4 5

342 hoteluri/cazări în Tirolul de Est

1-20 din 342
rezultate per pagină: