Austria Sudul Germaniei Elveţia Nordul Italiei
Tiscover recomandă:

Unități de cazare

De la ferme până la unități de cazare de lux
Experții dvs. în Alpi - De 20 ani la fața locului!
Aflați mai multe Experții dvs. în Alpi - De 20 ani la fața locului!
Alpenexpertin Christina - Tiscover - Startseite
Vacanță la schi în Zillertal
Zillertal este alegerea perfectă: 5 regiuni de schi, sute de km de pârtii impecabile, Funpark-uri extraordinare, ca să nu mai vorbim de distracția Après-Ski! Către Zillertal!
Christina

Vă doriți o vacanță în Alpi?

Fie că este vorba de Austria, Italia, Elveția sau Germania, aici găsiți cele mai potrivite locuri de cazare pentru vacanța dvs. în Alpi: hoteluri, apartamente de vacanță, cabane, pensiuni, ferme, etc.

Tiscover.com este portalul de rezervare pentru concediul dvs. în Alpi. Vreți să vă petreceți vacanța la o fermă cu familia, să vă relaxați într-o vacanță pe malul lacului, să vă răsfățați cu un sejur Wellness sau cu un weekend romantic în doi, ori căutați o vacanță Last Minute la un preț avantajos – pe www, tiscover.com vă puteți rezerva vacanța la cel mai bun preț.
Bucurați-vă de natura minunată a Alpilor… Cei sportivi pot alege o vacanță de drumeții în Austria, un tur cu bicicleta prin Alpi sau o vacanță de iarnă în Tirol, într-una din celebrele regiuni de schi Zillertal, Ötztal sau Arlberg. În Austria, și vara sunt multe de făcut: alpinism, golf sau ciclism - în Alpi distracția este garantată!
Prin Tiscover puteți rezerva direct concediul dvs. în Austria – de la o vacanță pe pârtii în cele mai mari regiuni de schi și până la un sejur în unități de cazare concepute special pentru familii!
Descoperiți cele mai bune stațiuni pentru snowboarding (Mayrhofen, Kaunertal, Seiser Alm/Alpe di Siusi) sau Après Ski (Sölden, Ischgl, Saalbach Hinterglemm) sau făceți-vă plăcere cu o vacanță de lux la Kitzbühel… Tiscover – specialistul dvs. de peste 20 de ani.

Afișază