Inhalt - überspringen

... MAGYARUL

Ausztria az idei évben számos mesés úticélt kínál, melyek egyike a BÉCS városától mindössze 26 km-re délre fekvő vonzó üdülőhely, BADEN BEI WIEN.

"Szeretettel várjuk Önt" családunk nyaralóknak szánt romantikus szállodájában, az OTH KASTÉLYSZÁLLODÁBAN és nagy örömünkre szolgálna, ha szállodánk személyre szabott szolgáltatásaival, kellemes környezetével és mediterrán hangulatával elkényeztethetnénk Önt az üdülés alatt!

Minden SZOBA barátságos, mindegyikhez nagy bútorozott ERKÉLY (felár nélkül) tartozik,
valamint fürdőszoba káddal v. tusolóval, WC, hajszárító, színes kábel TV, rádió, ventillátor, telefon közvetlen vonallal, hűtőszekrény, nagy szobaszéf, új kényelmet és komfortot nyújtó ágyak, hogy Ön igazán jól érezhesse magát...!
Szobáinkhoz reggelit, félpanziót (akár könnyű diétát is) biztosítunk, éttermünk "a la carte", borlapunkról diabetikus vendégeink is válogathatnak !


"Ismerje meg BÉCS városát - és lakjon a mi bájos B

"Ismerje meg BÉCS városát - és lakjon a mi bájos BADEN-ünkben!" ©

Szállodánk különlegessége...:
... hogy ideális kiindulópont a császárváros, BÉCS és környéke,
valamint számos kirándulóhely megismeréséhez, ahogy azt a kedvelt mottónk is sugallja:

"Ismerje meg BÉCS városát - és lakjon a mi bájos BADEN-ünkben!" ©

B É C S a szállodánktól mindössze kb. 30 percre található -
"éjjel-nappal -Expressz-BUSZOK Bécsbe" közvetlenül BÉCS Központjába /az Óvárosba,
az Operához / Sétálóutcához és a bécsi földalattihoz ( ... a földalatti elviszi Önt a "Práter"-hez, a "Schönbrunni kastélyhoz", és Bécs sok más érdekes látnivalójához).

A "BÉCS-Információs-Szolgálatunk" révén szintén sokféle hasznos ötlettel gazdagodhat Bécs városát illetően! Színház- és koncertjegyek beszerzésében is természetesen szívesen állunk rendelkezésére!

... éttermünk séfje "MAGYARUL" beszélget Önnel!

Kívánságai, kérdései és információi tekintetében az Oth Kastélyszálloda különlegessége: ... éttermünk séfje "MAGYARUL" beszélget Önnel!

"BÉCS & HOMOKSTRAND" - mit szólna pl. ahhoz, ha egy és ugyanazon a napon élvezné és fedezné fel Bécset - és relaxálna az Oth Kastélyszálloda közelében - a homokstrandon vagy csak úszna egyet gyorsan ... ?! Napsütés, homokstrand, pálmafák, strandkávézók, fitnessz, szórakozás és kikapcsolódás - ez várja Önt 50 méterre szállodánktól, a

" HOMOKSTRAND - GYÓGY- ÉS TERMÁLFÜRDŐ "
nagyszabású (több mint 45.000 m2-en elterülő) strandján és medenceparkjában, ahova az Oth Kastélyszállodából kényelmesen akár fürdőruhában is elindulhat!
... és csak az Oth Kastélyszálloda vendégeinek: INGYENES BELÉPÉS!

Copyright - überspringen