themavakantie zoeken

uw vakantiethema's:
Nieuw! Gratis annuleringsverzekeringNIEUW! Gratis annuleringsverzekering
Als u uw accommodatie bij Tiscover boekt, profiteert u van een bijzonder voordeel: bij elke boeking krijgt u een gratis annuleringsverzekering.
 

Vakantieaanbiedingen met volop variatie voor iedereen. Voor uw wintersport of uw zomervakantie in de AlpenEen outdoorvakantie in Tirol met wandelen, klimmen en mountainbiken in het voorjaar of in de zomer, een skivakantie op een gletsjer, een gezinsvakantie bij een prachtig zwemmeer, een wintersportvakantie met lange pistes en loipes, een stedentrip naar bekende plaatsen of culinair genieten in een gourmethotel - dit alles biedt een vakantie in de Alpen.
De mogelijkheden zijn enorm: tijdens een wellness-weekend kunt u heerlijk ontspannen, bijv. in een therme; op de skipistes op de gletsjers kan gedurende het hele jaar geskied worden; ontdekt u de unieke natuur van de Alpen; geniet van actief sporten in de natuur; ga eens heerlijk zwemmen met het hele gezin; speelt u golf tussen de bergen; geniet samen met uw partner van het romantische Alpenpanorama of bezoek prachtige kunsttentoonstellingen tijdens een korte stedentrip.
Met www.tiscover.com vindt u uw individuele themavakantie en voordelige aanbiedingen die bij u passen mét best-price-garantie.