Üdülés Annaberg

Annaberg. Almen, Schluchten, Pferde és a Via Sacra A vidéki élet balzsama a léleknek
Családok, pihenést keresők és mozgásra vágyók Annaberg-ben minden hozzávalót megtalálnak egy felfrissülést nyújtó nyári üdüléshez a csodálatos hegyvidéken. Mozgás vagy szórakozás - Annaberg-ben mindkettőt megleli.

Túrabarátoknak

Szelíd alpesi havas legelők vagy csodálatos hegycsúcsok, gyönyörű kilátás és lenyűgöző szurdokok. Minden túraimádónak kötelező uticél az 1.377 m magas tiroli hegykúp, az annaberg-i hegy és Hennesteck. Mindkettő kitűnő kilátóhegyként ismert.
Schneeberg innen ugyanúgy megcsodálható mint a Hochschwab vagy a Gesäuse hegyei. Természetesen az Ötscher-ről sem feledkezhetünk meg, amely a területnek körös-körül a nevét adta. Az annaberg-i házak és az Anna-Alm-i legelők kunyhóinak a gazdasszonyai a lenyűgöző panoráma mellett a hely tradicionális csemegéivel kényeztetnek.

Semmi esetre sem hagyhatnak ki a természetimádók egy túrát a különleges Ötschergräben-ben. Kenner úgy utal rá, mint a Ausztria Grand Canyon-jára.
A vadromantikus táj western filmekre emlékeztet. A völgyben csordogál a hegyi patak, amelynek már a látványa is frissítő. A napsütötte szurdok oldalán különös sziklaformációk emelkednek ki.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Annaberg

Was sagen unsere Kunden?

4,3 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
26 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

Egy téli mese: Annaberg 20 km csodálatos út, 9 lift, egy gyerek síiskola – mindezt családbarát árakon és távol minden zűrzavartól.
Az annaberg-i sívidéken 2 kétszemélyes ülőlift – az egyik kifejezetten gyerekeknek futószalagos beszállási lehetőséggel, egy páros ülőlift, 4 húzólift, 2 gyakorlólift és fedett szállítószalag áll rendelkezésre. Minden lift a kulcskártyával érintésmentesen hozzáférhető.

Lapos vagy kihívást jelentő?
A családok a könnyű lejtőket értékelik jobban a lapos területeken. Rutinos sízők és snowboard-osok a kihívást jelentő FIS által jóváhagyott lejtőkön és a mogulpályákon hagyják a nyomvonalaikat. Az Annaberg-i Síiskola csapata szakszerűen vigyáz a kicsikre.

Szánkózni és síelni
A meseszép téli táj az Ötscher látványával aktívan, romantikusan és kedélyesen szórakoztató: jégkorcsolyázás, túrázás és curling.
A romantikusok megengedhetnek maguknak egy utat lovasszánnal vagy egészen jókedvűen túrázhatnak hótalpon a csillogó csodavilágban.
Egy teljes hóban eltöltött nap után pihenhet egyet az eredeti hegyi házikók egyikében.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  28.08.2015
  13 / 28 °C
 • Holnap
  29.08.2015
  13 / 30 °C
 • Vasárnap
  30.08.2015
  15 / 29 °C
 • hétfő
  31.08.2015
  14 / 28 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Az A1-es pályán, kijárat: "St. Pölten-dél" - Maria Zeller szövetségi közúti B 20-Annaberg
Útvonal tervezése
Mariazellervonat St. Pölten Hbf - Mariazell
Bundesbus Südtirolerplatz - Mariazell - Südtirolerplatz
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusinformation der Gemeinde Annaberg
Annarotte 14
3222 Annaberg, Ausztria
Logo Annaberg - Annaberg Also-Ausztria