Üdülés Auffen-Großhart

Festői táj, enyhe éghajlat... …akinek elege van a nagyvárosi zűrzavarból és a rohanó életből, az ő számukra Auffen-Großhart az ideális hely. A festői táj, a számos sportolási lehetőség és a közeli termálok mellett, Stájerország e része kimerülhetetlen kulturális változatosságot is biztosít.

A kellemes klíma és az elvarázsoló dombvidék ideális túravidéket, a kerékpárosoknak pedig a variálható kerékpárútvonalakkal remek élményeket kínál. Auffen-Großhart vendégszeretete, a vidéki gasztronómia, valamint a termelői borkimérők csak úgy árasszák magukból, a vendégek által annyira szeretett kényelmet.
…akinek elege van a nagyvárosi zűrzavarból és a rohanó életből, az ő számukra Auffen-Großhart az ideális hely. A festői táj, a számos sportolási lehetőség és a közeli termálok mellett, Stájerország e része kimerülhetetlen kulturális változatosságot is biztosít. A kellemes klíma és az elvarázsoló dombvidék ideális túravidéket, a kerékpárosoknak pedig a variálható kerékpárútvonalakkal remek élményeket kínál. Auffen-Großhart vendégszeretete, a vidéki gasztronómia, valamint a termelői borkimérők csak úgy árasszák magukból, a vendégek által annyira szeretett kényelmet.
mehr anzeigen

100 Hotelek/Szállások - Auffen-Großhart és környezete

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Hauptplatz 90
8271 Bad Waltersdorf, Ausztria
Auffen-Großhart Stajerorszag