Üdülés Bad Radkersburg-Umgebung

Térkép
Akik azt hiszik, hogy a szép világ Bad Radkersburgban vége is van, gyorsan felismerik, hogy tévedtek. Sok minden, amit a város talán már kicsit kiszorított magából, melyeknek a termálpark és az óváros között már nem jutott hely, mindezeket rögtön megtalálják a városon kívül. Töltsön el egy éjszakát a faluban, például Zelting-ben, és engedje magát kicsit elvarázsolni az eredeti törzsgyökeres környezettől.

Alapos megfigyelők a falvakban és Bad Radkersburg környékén tett kirándulásaik alatt gyönyörű szentképes fákat (útszéli keresztek) – részint elrejtve – találhatnak és a váratlanul egy vidám farsangi fesztivál közepén találhatják magukat, amilyet szinte már csak ezen a környéken tartanak. A hagyományok a mindennapok részét képviselik, mint a tökszüret, éppúgy egy élmény, mint a természet, mely nagy mezőkkel és romantikus ligetes tájakkal csalogat elidőzni benne.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  09.12.2016
  -1 / 7 °C
 • Holnap
  10.12.2016
  -1 / 8 °C
 • Vasárnap
  11.12.2016
  0 / 6 °C
 • hétfő
  12.12.2016
  0 / 6 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Bécstől az A2-esen Ilz-ig, Ilz-nél a B66-on keresztül Fürstenfeld felől Bad Radkersburg és Umgebung irányába.
Westösterreich felől (D, CH) A10-n Triebenig, Triebennél A9-n Vogau-ig (6 km-re a Spielfieldtől és a stájer / szlovén határtól), Vogaunál a B69 felől - Gosdorf-Bad Radkersburg és Umgebung.
Útvonal tervezése
Westösterreichtól és Bécstől Graz felé, Átszállóállomás Spielfield.
Bécsi Nemzetközi Repülőtér Schwechat, Graz Thalerhof.
Járatfoglalás
Tourismusregionalverband Steirisches Thermenland
Großwilfersdorf 75
8263 Großwilfersdorf, Ausztria