Üdülés Biosphärenpark Großes Walsertal

Hegyi nyár Walserischben

Üdvözöljük az UNESCO Bioszféraparkban, Großes Walsertalban
Fedezze fel a Bioszféraparkot: alpesi és hegyi csúcsok, meredek szakadékok, lépcsőzetes patakok, vízesések és a tiszta Seewaldsee, hűvös erdők és rétek, színes, innovatív és hagyományőrző, tudatos emberek alakítják az életet és a kulturális tájképet a Nagy Walsertalban.

A tavasz-nyár-ősz programmal 2009-ben a Bioszférapark tarka helyeket, témakirándulásokat kínál: Természetes formában, Mozgalom a hegyekben, Művészet és kultúra.

Uffi, oohi, ahi, haar (fel, le, át, rá, keresztül) lehetséges a túravezetőnőkkel, a BERGAKTIV-nál. Ajánlatok, mint vezetett virágkirándulás Faschinaba, Blonsba a lavinaút, a Rote Wand körül, stb. Mindezt ingyenesen igénybe vehetik vendégeink.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Raggal-Marul

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
31 Hotelek/Szállások És
176 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Fürdőtó - Biosphärenpark Großes Walsertal

 • Kiterjedés: 0,01 km2 Település: Fontanella/Faschina Régió: Biosphärenpark Großes Walsertal
  nincs adat Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Ahol a tél lakik Lágyan hullik a hó a Großes Walsertal Bioszféraparkra és beteríti az egész völgyet. Itt, a hegyekben a tél mindig olyan, mintha otthon lenne az ember. Ez a piros arcok és pattogó kandallótűz ideje, a ropogó lépéseké a hóban.

A kicsi, de kellemes síterületen nagyok és kicsik is megtalálják a számításukat: Raggalban a kezdők 3 felvonón gyakorolhatnak - a falu közepén. Sonntagstein a haladóknak kínál kihívásokat. Faschinában közvetlenül a liftnél lakhat. Sportolószív, mi mást akarhatnál?

Fedezze fel a carvingot a legszebb oldaláról, síeljen, snowboardozzon a havon. Amikor újra levegőhöz jut, gyakoroljon a hegyi hütték között!

Természetkedvelőknek...
A pályákon kívül a természetkedvelők hótalpas túrára és téli kirándulásra is mehetnek, hogy megismerjék a környék különlegességeit a Großen Walsertalban. Próbálja ki a holdfényes kirándulásokat is!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  28.09.2016
  7 / 19 °C
 • Holnap
  29.09.2016
  8 / 22 °C
 • péntek
  30.09.2016
  9 / 21 °C
 • Szombat
  01.10.2016
  8 / 19 °C
 • Vasárnap
  02.10.2016
  8 / 12 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Jagdbergstraße 272
6721 Thüringerberg, Ausztria
Logo Biosphärenpark Großes Walsertal - Rezerwat biosfery Großes Walsertal Vorarlberg