Üdülés Bodensee-Vorarlberg

Víz és hegyek a határon. Északon a Bodensee. Nyugaton Svájc és Liechtenstein felől a Rajna. Délen és keleten az Alpok. Ez egy kozmopolita, modern régió. Egy nagyon élénk üzleti és kulturális terület. Remek érzékkel a széphez, az esztétikushoz. A design meghatározza az életet. Korábban a lakosok a megélhetésüket azzal biztosították, hogy design termékeket rendeltek és árusítottak. A textilbárók lenyűgöző villái Dornbirnben az évszázad virágzó korát mutatják. A mai tervezők már exkluzív viseleteket terveznek, mint a Wolford. Egyedülálló házak is találhatóak itt, amelyek a régiót a modern építészet fő helyévé teszik Európában. Tökéletes, jól átgondolt.

Bodensee-Vorarlberg: tökéletes

A környék központja a 3 város: Bregenz, Dornbirn, Feldkirch. Ők tudják, hogyan kell ünnepelni, mindenféle eseményt megtalálható itt. A vidéket a tó inspirálja. Írók és gondolkodók, művészek és sportolók, lakók és vendégek. Nézzen csak körül! Igazi élvezet a szemnek és fülnek: bregenzi fesztiváljátékok lenyűgöző tavi programokkal. A Poolbar Fesztivál: zenével az afrikaitól a popig. A Bregenz Kunsthaus: a kiállítások helye. Látogassa meg valamelyik városi fesztivált. A művészetit Dornbirnben, a nagy tömegeseményt Bodenseeraumban. A hagyományos máglya, ahol télen is élvezhetik a lángokat. Jazzkoncertek, kabarék, kis színház. Múzeumok, kiállítások - programok minden napra.

Információkért látogassák meg honlapunkat!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Gurtis Brunella Blick nach Osten
Település:  Nenzing-Gurtis

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
13 Hotelek/Szállások És
77 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

6 Fürdőtó - Bodensee-Vorarlberg

az oldal elejére

Regionsinformationen

Aki a városi kultúrát kirándulásokkal és számtalan síterülettel szeretné kombinálni, az jó helyen jár. Kicsi és kellemes - ez a mottója a Bodensee-Vorarlberg régiónak. Új liftekkel kínál a hóbiztos Dornbirn síterület Bödele sok választási lehetőséget naponta. Titkos tipp a Laterns-Gapfohl síterület 27 km-nyi lesikló hellyel, funparkkal snowboardosoknak. Bregenztől, Dornbirntől vagy Feldkirchtől rövid időn belül elérhető a nagy Vorarlberg síterület Arlbergben, Montafonban vagy Bregenzerwaldban. A legkényelmesebb sívonattal vagy síbusszal elérni. Nincs kedve a síeléshez? Akkor élvezze az életet a városban. Vagy pihenjen a Bodensee téli táján.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  28.09.2016
  10 / 20 °C
 • Holnap
  29.09.2016
  11 / 22 °C
 • péntek
  30.09.2016
  12 / 23 °C
 • Szombat
  01.10.2016
  12 / 21 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Bodensee-Vorarlberg Tourismus GmbH
Römerstraße 2
6901 Bregenz, Ausztria