Bramberg

Téli üdülés, ahogyan Ön szeretné A Wildkogel hegységben található Brambergben mindent megtalál, amit egy téli sportparadicsomtól elvárhat: a 12 km hosszúságú lesiklópálya a wildkogeli Ski-Arenától Bramberg központjáig minden síelő és snowboardos szívét megdobogtatja.

A Ski-Arena további szenzációja a világ leghosszabb, kivilágított csúszdapályája. De mielőtt nekiindulnánk, előbb hagyjuk, hogy a Wildkogel „forró szánjai” hihetetlen magasságokba szállítsanak minket. Egy kb. 15 perces rövid séta a Wildkogel-ház felé és máris indulhat a szánkózás! Egy 14 km-es szakaszon a szánkózók 1300 méternyi szintkülönbséget győznek le Brambergig.
A sífutók számára tiszta, végtelen sífutópályák, a szánkózóknak gyönyörű szánkódombok, a túrázok számára pedig csodálatos, havas alpesi táj áll rendelkezésre. A kalandvágyók számára pedig a tandem-siklóernyőzést ajánljuk a Wildkogel-hegyről. Bramberg tehát egyet jelent: téli örömök az egész családnak.
Nyaralás, ahogyan Ön szeretné A Wildkogel hegységben található „smaragdfaluban”, Brambergbet évtizedek óta egy hamisítatlan, tősgyökeres hangulat jellemzi, vendégeink szívélyes fogadtatásban részesülhetnek. A zöld tűz nyomában – Bramberg egyedülálló, hiszen mind a mai napig a Habach-völgy az egyetlen smaragdlelőhely Európában. Nem utolsósorban ezért található a Bramberg Múzeumban Ausztria egyik legnagyobb ásványkincs-gyűjteménye. Minden évben rengeteg hobbi-minerológus érkezik Brambergbe, hogy a zöld kő nyomára bukkanjon, hogy megmutassák leleteiket és hogy az ásványtőzsdén kereskedjenek és cserélhessenek.
mehr anzeigen

87 Hotelek/Szállások - Bramberg és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
4 Hotelek/Szállások És
7 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  19.12.2014
  3 / 10 °C
 • Holnap
  20.12.2014
  1 / 7 °C
 • Vasárnap
  21.12.2014
  -4 / 4 °C
 • hétfő
  22.12.2014
  -6 / 7 °C
 • kedd
  23.12.2014
  0 / 9 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Északról:
München felől Innsbruck irányába (autópályamatrica kötelező!) - Kufstein, Kufstein West kijárat - St. Johann in Tirol - Kitzbühel - Pass Thurn - Mitersill - Bramberg

Nyugatról:
A12 Inntal-autópálya (autópályamatrica kötelező!) - Wörgl Ost kijárat - St. Johann in Tirol - Kitzbühel - Pass Thurn - Mitersill - Bramberg
Útvonal tervezése
Nemzetközi vonatok Zell am See-ig, onnan regionális vonattal Brambergig

Tipp: Kérdezzen rá a pályaudvaron a Deutsche Bahn vagy az ÖBB kedvezményes tarifáira (pl. Familien-Sparpreis Österreich)!
Négy német város (Berlin, Hamburg, Hannover és Köln-Bonn) közvetlen repülőjárataival Salzburgig
Járatfoglalás
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusbüro Bramberg
Stoitznergasse 3
5733 Bramberg a. Wkg., Ausztria
Bramberg Salzburg