Burgauberg-Neudauberg

Burgauberg-Neudauberg
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Üdvözöljük Burgauberg-Neudaubergben!
Nálunk biztosan szórakozást talál.

Ezzel a mottóval köszöntik a helyiek vendégeiket. A szórakozás a szórványtelepülésre is utal, amely a község tipikus elrendezése. Ezen kívül azonban azt a sok-sok, változatos lehetséget is jelenti, amivel Burgauberg-Neudauberg várja vendégeit.Manapság nem mindig magától értetd, hogy az ember nyugalmat tud találni. Burgauberg-Neudaubergben, az elssorban golfra és termálfürdkre kihegyezett Güssing-Stegersbach régió szívében nem fogja Önt elsodorni az ingerek áradata. Nálunk egy pihenést keres vendég bséges kínálatot talál: a közeli Therme Stegersbach wellness- és egészségmegrz ajánlatait, golfozási lehetséget Európa legnagyobb golfpályáján, lovaglást és túrázást a ...

... Lafnitztal völgyben, teniszpályákat, és még sok minden mást.

A Kelet-stájerországi dombvidék lankáin található Burgauberg-Neudauberg, a Lafnitz folyó, Európa egyik legrégebbi határfolyója mentén.

Burgauberg és Neudauberg városrészek Burgau és Neudau községek szőlőhegyi részeiből alakultak ki. A táj igazán szerethető, békésségével Toscana-ra emlékeztet.

A lankás-dombos kultúrtájat idilli gyümölcsösök tarkítják. Dél-Burgenland jellegzetes éghajlatának köszönhetően a régióra jellemző borkülönlegesség, az uhudler különösen jó minőségben állítható itt elő. Éppen ezért az uhudler név védett, csak az ebben a régióban készített borok viselhetik ezt a nevet.

A dombos tájba beágyazott 190 hektáros golfpálya igazi természeti élményt biztosít. A Neudaubergben található pályához tartozik a Restaurant Eulenwirt étterem is. A játékosok az érintetlen tájon sétálva hódolhatnak szenvedélyüknek, nem ritkán vadon élő állatok kíséretében.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
  • Ma
    19.04.2014
    6 / 19 °C
  • Holnap
    20.04.2014
    8 / 16 °C
  • hétfő
    21.04.2014
    7 / 18 °C
  • kedd
    22.04.2014
    7 / 20 °C
  • szerda
    23.04.2014
    8 / 21 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

repülőtér Bécs-Schwechat; Graz-Thalerhof
Járatfoglalás
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Cég neve
Tourismusbüro Burgauberg-Neudauberg
und verantwortlich für den Inhalt:
Höhenstraße 4
8291 Burgauberg-Neudauberg, Ausztria