Üdülés Damüls

DAMÜLS - ERŐ ÉS HEGYVIDÉK KEVERÉKE A legmagasabban fekvő üdülőhely Bregenzwald és Großen Walsertal között valahol 1400 és 2100 tengerszint feletti magasságon - mutatja be magát Damüls.

A nyárnak a hegyekben sajátos vonzereje van. Alpesi lápok, kalandos hegygerincek, impozáns csúcsok, tiszta tavak és virágzó legelői rétek várják felfedezőiket.

Habár ez nem minden - Damüls-ról kiderült, hogy több, mint a kerékpár-frakció Eldorádója. Nem csak biciklistáknak kínál végtelen lehetőségeket, hanem kimeríthetetlen ajánlataik vannak motorosok részére is.

A Furkajoch és Faschinajoch közötti elhelyezkedése alapján Vorarlbergs szívében fekszik a legszebb motorút épp a bejárat előtt.

Természetesen a túra és hegymászó lehetőségeken kívül a szabadságukat gyerekekkel eltöltő családok számára is van ajánlatunk a központban. Gondolunk itt a rendszeresen megrendezett gyerekműsorokra, témákon alapuló felügyelt sétákra és bájos kirándulási helyekre a környéken.

A Bregenzerwald-kártya -amit a 3 éjszakánál tovább maradó vendégeink automatikusan megkapnak-, teszi teljessé Damüls nyári ajánlatát. A kártyával buszokat, hegyi vonatot és uszodát tudnak teljesen ingyen igénybe venni a környéken.

Nálunk tradicionális értékek a hangok...

Főleg zenei területen vannak események nyáron.. Így a Damüls-i Alpesi Klub zenél élőben Önöknek szabadtéri koncertjén. A nyári esti séták alatt mutatják meg zenészeink tudásukat és adnak koncertet. De más zenei klubok vendégkoncertjei is megtalálhatóak újra Damüls egyik napirendi pontjaként.

Továbbá a Damüls-i hegyimentők máglyarakása és a vidámpark a hagyományok fénypontjai nálunk.


Minden információ megtalálható a rendezvényeken!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Damüls

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
15 Hotelek/Szállások És
61 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Fürdőtó - Damüls

 • Kiterjedés: 0,01 km2 Település: Fontanella/Faschina Régió: Biosphärenpark Großes Walsertal
  nincs adat Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

DAMÜLS - A VILÁG LEGHAVASABB FAlUJA Az 1430 és 2100 méter között fekvő kedélyes hegyi falu sajátos vonzerejével és garantált, egész télen át tartó "hóbiztosságával" hirdeti magát.

Nem mintha nem Damüls lenne a legszebb és leghavasabb téli hely Vorarlbergben, amely 2006-ban elnyerte "A leghavasabb hely a világon" - díjat. Az eredeti és érintetlen hegyvidékünk varázsa minden évben különböző korú és érdeklődési körű embereket vonz magához.

A Damüls-i télnek sok arca van - álljon itt egy pár a felfedezendők közül: nagyvilági élet a hóban, a hófödte csúcsok csöndje, a szállások kényelme és meghittsége, az elhagyatott lejtők, a 97 km-en kiemelt sípályák, 11 kilométer hosszú, napos sífutópályák és 15,5 kilométernyi téli túraút és változó rendezvényekkel programok az egész családnak.

109 kilométernyi pálya várja Önt!

A Damüls-i kötélpálya a hatüléses Ragaz liftkocsival átmegy a Damüls-Mellau sípályacsatlakozáson, amely egy újabb különlegesség. A hatüléses Ragaz feltárja Önnek a 2000 méter magasan lévő havasokat, hatalmas kilátást nyújt, ezzel a téli szabadságának gyönyörű kezdetet adva. Ezen beruházás eredményeképp mutatjuk be Damüls - Mellau - Faschina síterületét a jövőben 109 kilométeren.


BIZTOS HALADÁS A GYERMEKEKNEK IS

A felvonó ülései - amik egyébként felnőtteknek is kényelmesek - Vorarlbergben újdonságként egy speciális gyerekzárral vannak ellátva. A biztonsági kengyel automatikusan nyílik és záródik, így az út során egyedül nem lehet kinyitni.
Az ún. terelő, amely a gyerekek lábai közé felszerelhető, megakadályozza még a legfiatalabb vendégeink kicsúszását is.


A DAMÜLS - MELLAU - FASCHINA HÓÁLLAM

Az óránkénti szállítási teljesítmény 38 561 személy.
29 megállóhely és 109 kilométernyi felvonó áll rendelkezésre.
- 2 kabinsín
- 6 hatüléses kabin
- 3 négyüléses kabin
- 5 kétüléses kabin
- 7 húzólift
- 6 szállítószalag

A pályák a következők:

Fekete pálya: 9,7 km
Vörös pálya: 50,5 km
Kék pálya: 27,6 km
Síútvonalak: 21,2 km

Összesített pályahossz: 109 km
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  30.05.2016
  8 / 11 °C
 • Holnap
  31.05.2016
  6 / 12 °C
 • szerda
  01.06.2016
  7 / 11 °C
 • csütörtök
  02.06.2016
  8 / 11 °C
 • péntek
  03.06.2016
  7 / 15 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
DAMÜLS FASCHINA Tourismus
Kirchdorf 138
6884 Damüls, Ausztria
Logo Damüls Faschina - Damuels Vorarlberg