Damüls

DAMÜLS - ERŐ ÉS HEGYVIDÉK KEVERÉKE

A legmagasabban fekvő üdülőhely Bregenzwald és Großen Walsertal között valahol 1400 és 2100 tengerszint feletti magasságon - mutatja be magát Damüls.

A nyárnak a hegyekben sajátos vonzereje van. Alpesi lápok, kalandos hegygerincek, impozáns csúcsok, tiszta tavak és virágzó legelői rétek várják felfedezőiket.

Habár ez nem minden - Damüls-ról kiderült, hogy több, mint a kerékpár-frakció Eldorádója. Nem csak biciklistáknak kínál végtelen lehetőségeket, hanem kimeríthetetlen ajánlataik vannak motorosok részére is.

A Furkajoch és Faschinajoch közötti elhelyezkedése alapján Vorarlbergs szívében fekszik a legszebb motorút épp a bejárat előtt.
...

... Természetesen a túra és hegymászó lehetőségeken kívül a szabadságukat gyerekekkel eltöltő családok számára is van ajánlatunk a központban. Gondolunk itt a rendszeresen megrendezett gyerekműsorokra, témákon alapuló felügyelt sétákra és bájos kirándulási helyekre a környéken.

A Bregenzerwald-kártya -amit a 3 éjszakánál tovább maradó vendégeink automatikusan megkapnak-, teszi teljessé Damüls nyári ajánlatát. A kártyával buszokat, hegyi vonatot és uszodát tudnak teljesen ingyen igénybe venni a környéken.

Főleg zenei területen vannak események nyáron.. Így a Damüls-i Alpesi Klub zenél élőben Önöknek szabadtéri koncertjén. A nyári esti séták alatt mutatják meg zenészeink tudásukat és adnak koncertet. De más zenei klubok vendégkoncertjei is megtalálhatóak újra Damüls egyik napirendi pontjaként.

Továbbá a Damüls-i hegyimentők máglyarakása és a vidámpark a hagyományok fénypontjai nálunk.


Minden információ megtalálható a rendezvényeken!

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Cég neve
DAMÜLS - FASCHINA Tourismus
Kirchdorf 138
6884 Damüls, Ausztria
Logo Damüls Faschina - Damuels Vorarlberg
Bezárni