Üdülés Filzmoos

Filzmoos - egy hegyi falu – síelés – téli élmények Síelés a fehér gyönyörben és mégis sokszínű élmények – Filzmoos más.

Vonzó csúcsok vezetnek a központba – itt akad még hely és elég hó a síeléshez.
A négyszemélyes ülőlifttel fel a Großbergre vagy a Papageno-kabinvasúttal Rossbrandig és aztán le a hegyről kanyarogva, közvetlenül a szállásig. Ideális családok számára és optimális kezdőknek, haladóknak és azoknak, akik váltani szeretnének. Kitűnő síoktatási lehetőségek kicsiknek és nagyoknak.

Filzmoos – Üdülés…

… mint a téli mesékben – itt a téli álmok valósággá válnak. A friss téli hóesés csöndjét csak a filzmoosi kegytemplom harangozása töri meg. A fehér téli erdő szemlélését, akár sítalpon, sífutás vagy sítúrázás közben tesszük, és a nyugalmat semmi sem zavarhatja meg. Csodálatos téli túrázásokra a tiszta és egészséges levegőben lehetőség adódik kb. 50 kilométernyi karbantartott túraútvonalon, egy sétálóutcában, illetve autómentes övezetben Hofalmban vagy a hegyi túraútvonalon, a Papageno-vasúttól egészen a radstadti hüttéig… Egy vérbeli szánkóparti a kivilágított pályán garantált szórakozást nyújt. A Rossbrandon található hegyi sífutópályát szabad stílusban teljesíthetjük, míg a völgyön át vezető pályát klasszikusban. A sífutásra specializálódottak édenkertje a szomszédos Ramsauban található.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Filzmoos

Was sagen unsere Kunden?

4,2 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
6 Hotelek/Szállások És
14 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Filzmoos

 • Hómagasság a hegyen: 120 cm tengermagasság: 1057 - 1645 m Pálya hosszúsága: 12 km Üzemel: 05.12.15 - 03.04.16 Település: Filzmoos Régió: Salzburger Sportwelt
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  40,50 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Szeretettel üdvözöljük! Nem sok olyan hegy olyan markáns és mindenekelőtt olyan jellegzetes, mint a Bischofsmütze. Uralkodóan, védelmezően és tele energiával trónol a festői hegyi falu, Filzmoos felett.

A Dachstein hegység fejedelmien magasodik ki egy grandiózus hegyi világból – szinte már meg lehet érinteni a mennyeket.

Üdülés a családdal…

… a hegyi kaland során nyugodtan elfelejtheti a stresszes mindennapokat. Mély levegőt venni, tombolni, minden érzékkel átélni. Lovagolni, fürdeni, mountain bike-ozni – a változatosság a hegyekben garantált.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  12.02.2016
  -11 / 1 °C
 • Holnap
  13.02.2016
  -7 / 4 °C
 • Vasárnap
  14.02.2016
  -4 / 4 °C
 • hétfő
  15.02.2016
  -5 / 4 °C
 • kedd
  16.02.2016
  0 / 2 °C
Hójelentés Filzmoos
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband
Filzmoos 50
5532 Filzmoos, Ausztria
Filzmoos Logo - Filzmoos Salzburg