Üdülés Gasteinertal

Gastein üdülőrégió: Bad Gastein, Bad Hofgastein és Dorfgastein, a Salzburg-régió szívében 3 az 1-ben : ez a siker receptje a Gastein üdülőrégióban. Minden hely egy igazi ékszer, ahol a természetet a legszebb oldaláról láthatja. Egyéni karakter, különböző turisztikai látványosságok. Bad Gastein az első számú hely azoknak a vendégeknek, akik a kényelmes stílussal szeretnék ötvözni. Exkluzív hangulat, köszönhetően a kulturális és szórakozási lehetőségeknek, valamint nemzetközileg ismert kaszinók.

A látszólag kimeríthetetlen a természeti gyógyítóhely 18 termálforrással áll rendelkezésre. Bad Hofgastein pezsgő életet kínál a kongresszusi központ körül, luxus spaoázist a pihenéshez, kikapcsolódáshoz. A túraparadicsom Dorfgasteinben lenyűgöző hegyek között mutatja be a környék vendégszeretetét ebben a régióban. A különböző sport-és szabadidős tevékenységek, hagyományok, játékok az egész családnak szórakozást nyújtanak. Nyaralás a Gastein-völgyben: egy nyaralás a barátaival - minden évszakban.

Gasteiner termálvilág

Ismerje meg Európa legmodernebb alpesi egészség- és szabadidővilágát, körbevéve 360°-ban hegyi panorámával. Akár olyan helyet keres, ahol megtalálhatja a belső békéjét, vagy kikapcsolódni szeretne, esetleg szórakozni, vízi élményeket - a Gastein Alpesi termálnak, Európa legmodernebb egészség- és szabadidős világának rengeteg ajánlata van.

Tiszta spa-élvezet különböző területeken, csöndtermál, élménytermál, panoráma wellnessrészleg.

Teljesítse személyes wellnessprogramját!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Bad Hofgastein

Was sagen unsere Kunden?

4,5 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
7 Hotelek/Szállások És
17 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Fürdőtó - Gasteinertal

az oldal elejére

Regionsinformationen

Gastein régiója: Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein Salzburg területének szívében 3 az 1-ben : ez a siker receptje a Gastein üdülőrégióban. Minden hely egy igazi ékszer, ahol a természetet a legszebb oldaláról láthatja. Egyéni karakter, különböző turisztikai látványosságok. Bad Gastein az első számú hely azoknak a vendégeknek, akik a kényelmes stílussal szeretnék ötvözni. Exkluzív hangulat, köszönhetően a kulturális és szórakozási lehetőségeknek, valamint nemzetközileg ismert kaszinók.

5 nagy síterület, 2650 méter magasan. A Gasteiner Tal minden tudásszinten lévő vendégnek tud pályát ajánlani.
Kezdőktől a profikig.

Az ideális magasság és a hóágyúk biztosítják a havat november végétől április végéig.

Gastein közel van a sí amadéhoz, a legnagyobb területhez Ausztriában, 800 km pályával és 270 liftfelvonóval.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  31.05.2016
  7 / 19 °C
 • Holnap
  01.06.2016
  6 / 19 °C
 • csütörtök
  02.06.2016
  7 / 19 °C
 • péntek
  03.06.2016
  7 / 20 °C
 • Szombat
  04.06.2016
  8 / 21 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Gasteinertal Tourismus GmbH
Tauernplatz 1
5630 Bad Hofgastein, Ausztria
Gasteinertal Salzburg