Gmunden

Gmunden
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Közvetlenül a Traunsee-nél fekszik a salzkammerguti város Gmunden, amely ideális nyaralóhely a víz szerelmeseinek és a hegyi sportot űzőknek.

Gmunden város híres a Gmundeni Kerámiáról – de nem csak ezért érdemes itt nyaralni, ebben az idillikus traunsee-i városban, hogy a kerámia manufaktúrát megnézzük. Számos más szabadidős lehetőség és páratlanul szép természeti vidék várja a kedves látogatókat.

Nyaralás és még több
A nyári hónapokban Salzkammergutban a legkedveltebb fürdőtó a Traunsee. Egy traunsee-i hajókázás alkalmával egy teljesen más oldáláról ismerhetjük meg a környéket. Akik horgászni szeretnek, szívesen jönnek a Traunsee-hez, és élvezik a táj nyugalmát. Egy meleg nyári estén egy romantikus sétát tehetünk a szép gmundeni citadella belső terei között. Közvetlenül a Traunsee-nél található a híres kastély, amely Salzkammergut legrégebbi épületeihez tartozik.

Grünberg 1004 méterével a kirándulók célpontja. Aki felér a csúcsra, azt egy csodálatos kilátás várja a festőien szép Gmundenra, a Traunsee-re és a Höllen hegység, a Traunsteins és a Toten hegység meredek sziklafalaira.
A síelőket is elkényezteti a környék. Remek síterületek vannak a Feuerkogel családi síterületen és a hochleckeni síterületen – ideális családoknak és sítúrázóknak. Ha a magas hegyről a hófedte tavakkal bővelkedő Salzkammergutra letekint, egy egyedülálló élményben lehet része.

Hotelek, panziók stb.

A Tiscovernél találja meg az Önnek megfelelő szállást üdüléséhez: 5 csillagos szálloda, kényelmes apartman vagy panzió közvetlenül a tó mellett.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  17.04.2014
  -4 / 8 °C
 • Holnap
  18.04.2014
  -1 / 9 °C
 • Szombat
  19.04.2014
  0 / 10 °C
 • Vasárnap
  20.04.2014
  2 / 13 °C
 • hétfő
  21.04.2014
  3 / 15 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

A1-es autópálya.
Útvonal tervezése
Gmunden állomás.
Salzburg, Schwechat, München reptér.
Járatfoglalás
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
MTV Ferienregion Traunsee Tourismusbüro Gmunden
Rathausplatz 1
4810 Gmunden, Ausztria
Logo und Wappen Gmunden - Gmunden Felso-Ausztria