Üdülés Großarl

Üdvözöljük az „alpesi legelők völgyében!” A túrázók édenkertje, a Großarl-völgy kb. 70 km-re, délre fekszik Salzburgtól és két festőien szép községnek ad otthont: Großarl „Európa-falunak” és a Hüttschlag „nemzeti park községnek”.

Élvezze a nyaralását – az év legszebb időszakát – az érintetlen természetben és használja ki egyidejűleg a sport- és szabadidős programválasztékot az „alpesi legelők völgyében!”
Mehr Informationen - Details

Was sagen unsere Kunden?

4,9 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
3 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

Szeretettel üdvözöljük Großarlban! A Großarl-völgy kb. 70 km-re, délre fekszik Salzburg városától, ködmentes magasságban, a Hohe Tauern szívében és két festőien szép községnek ad otthont: az „Európa-falu” Großarlnak (920 m) és 3800 lakosának, valamint a „nemzeti park községének”, Hüttschlagnak (1100 m) és 950 lakosának.

Havas lejtők, széles lesiklópályák, barátságos együttlét – ez az ember első benyomása a Großarl-völgyről. Télen itt minden az alpesi síelésről szól. A síközpont napjainkban az egész tartomány legmodernebb és legjobban kiépített síközpontjai közé tartozik. De nem csak a síelők és a carving szerelmesei, hanem a snowboardosok, a sífutók és a túrázás kedvelői is beválthatják a számításaikat a Großarl-völgyben.

***ÚJ*** Az új, 8-személyes Hochbrand kiskabinos felvonó váltja le az eddigi kétszemélyes ülőliftet. Így garantáljuk a még kényelmesebb és gyorsabb utazást fel a hegyre.

Síelés Großarltalban

Großarl és Hüttschlag – a Ski Amadé síszövetségben Most tegyen fel mindent egy lapra, a Großarl-völgy ugyanis már a Ski Amadé síszövetség tagja! Ez azt jelenti, hogy a Großarl-völgy/Dorfgastein síközpont ajánlatával (270 sílift és több mint 865 kilométernyi változatos lesiklópálya) csupán egyetlen jeggyel gondoskodnak a havas álmokról!

A Großarl-völgy/Dorfgastein síközpontban 18 modern sílift található és a 80 kilométernyi tökéletes, különböző nehézségű lesiklópálya garantálja Önnek a változatosságot!

Az ORF Salzburg tartományi sípályatesztjén a mi síközpontunk két egymást követő alkalommal is a tartomány győztese lett! A síközpont kiemelkedő eredményt ért el az európai Skiarea tesztjén is 2004/05-ben! A hómennyiség, a pályakarbantartás, a legbarátságosabb pénztárosok, a legkedveltebb hütte és az év síiskolája kategóriákban is a Großarl-völgy/Dorfgastein síközpont szerezte meg az 1. helyet és az összesítésben így az előkelő 2. pozíciót.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  31.05.2016
  7 / 19 °C
 • Holnap
  01.06.2016
  7 / 19 °C
 • csütörtök
  02.06.2016
  7 / 19 °C
 • péntek
  03.06.2016
  7 / 20 °C
 • Szombat
  04.06.2016
  8 / 21 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Großarl
Nr. 1
5611 Großarl, Ausztria
Großarl Salzburg