Kalkalpen Nemzeti Park

Túrázzon a Kalkalpen (Mészkő-alpok) nemzeti park régiójának hegyei, legelői és csúcsai között!

A Pyhrn-Priel turistarégió Felső-Ausztria délkeleti részén, markáns, tekintélyt parancsoló hegyek között terül el. A nyaralás során a változatos túrázást körülbelül 1000 kilométernyi sétaút, panorámaút, legelőkön át, hegygerinceken keresztül, menedékházhoz és hegycsúcsokra vezető ösvények, illetve via ferrata utak garantálják. A völgyeken keresztül futó sík utak, a lankás alpesi legelők és a meredek mészkősziklák váltakozása maradandó élményt jelent családok, megszállott hegymászók és a nyaralást élvezni vágyók számára is. Alpesi sportélményt kínál a Totes Gebirge vonulata, a Warscheneck és a Großer Pyhrgas csúcsainak környéke.Felső-Ausztriában az Enns völgyében, ...

... Steyr romantikus városa és az egykori vásárairól híres Weyer között a látványos táj meghatározó szerepet játszik.
Kiterjedt erdők, tiszta hegyi patakok, a Große Schlucht vízesés, és a művelés alatt tartott hegyi legelők egészen különleges természeti élményt garantálnak. A Kalkalpen (Mészkő-Alpok) nemzeti parkon belül és annak környékén többszáz kilométernyi turistaút, családbarát kerékpárutak a "Hohe Dirn" túraközpont, és több mint 300 km hegyi kerékpárút, köztük a Hintergebirgsradweg teszik különlegessé a régiót.

Induljon felfedezőútra a Kalkalpen nemzeti parkban, a Steyr folyó völgyében! A smaragdzöld folyó partmenti erdőkkel szegélyezve kanyarog a tájban. A bájos völgy a folyóról kapta a nevét, amely egy érintetlen konglomerátum-szurdokot is kialakított. A szurdoktól a Steyr völgye több kisebb, romantikus oldalvölgybe ágazik le. A látogató lépten-nyomon ritka virágokat, tarka pillangókat, pezsgő forrásokat, réteket és csodás panorámát nyújtó hegycsúcsokat talál. Érintetlen tájakat, a természet elbűvölő játékát és a csúcsok nyújtotta fenséges élményt kínál a nemzeti park ezen része, párját ritkító változatossággal.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Nationalpark Kalkalpen Region c/o Nationalpark Besucherzentrum Ennstal
Eisenstraße 75
4462 Reichraming, Ausztria
Bezárni