Üdülés Kufstein üdülő vidék

Kulturális téli élmények a Kufstein-i üdülőrégióban Kufstein üdülő területe, 8 idilli falucskával és erődvárossal nem csak nyáron, hanem télen is vonzó célpont, mivel kövér hópelyhek esnek az égből, a lágy fény világítja be a karácsonyt, mely a helységeknek egy különleges kisugárzást adnak.

Hó kedvelők és síelők télen mindent megtalálnak, mely a szívet lenyűgözi: sí- és havas örömök, szórakozás és mindenek előtt pihenés. Télen a Kufstein-i üdülő régió egészen más, sokoldalúbb, tiroliasabb és eredetibb.
Kufstein üdülő vidék közvetlenül Ausztria legnagyobb sí vidékének bejáratánál található, a Wilder-Kaiser - Brixental sí területen. és álomszerű, családbarát pályákat biztosít a Thiersee-völgyben vagy a Durchholzen-ben!

Lágy domboktól gyors pályákig itt minden megtalálható. A Kufstein-i üdülőrégió ennek ellenére több mint "két lécen a kéznél lévő hóban": egyedülálló szánkópályák, szánkó partik, kirándulások a havas téli erdőben, több mint 200 km-nyi sífutópálya, korcsolyapálya és befagyott tavak. Esténként kiváló keveréke a síelés utáni élményeknek és a tiroli vendégszeretetnek.

Különleges üdülési élmények.
Mehr Informationen - Details

Was sagen unsere Kunden?

4,2 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
6 Hotelek/Szállások És
15 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - Kufstein üdülő vidék

 • Hómagasság a hegyen: 50 cm tengermagasság: 852 - 1077 m Pálya hosszúsága: 4 km Üzemel: 24.12.15 - 20.03.16 Település: Thierseetal Régió: Kufstein üdülő vidék
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  18,00 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 45 cm tengermagasság: 800 - 1000 m Pálya hosszúsága: 3 km Üzemel: 04.01.16 - 20.03.16 Település: Thierseetal Régió: Kufstein üdülő vidék
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  18,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdülés a tiroli hegyek és Bajorország között! A Kufstein-i üdülő vidék a Kaisergebirge és a gyönyörű tóvidék között, felfedezésekkel és élvezetekkel várja látogatóit. Félúton Innsbruck és Salzburg között fedezzen fel egy szokatlan üdülő világot. Mivel a Kufstein-i üdülő régióhoz nem csak a középkori kisváros, tipikus tiroli karakterével, tartozik, hanem a környező helységek is:

Bad Haring gyógyhely, a passió játékairól híres Erl, a romantikus passiójáték hely, Thierseetal, A Haflingerdorf-i Ebbs, valamint Niedernfor, Schwoich és Langkampfen. És még egy ok, amiért érdemes idejönni: a Kufstein-i üdülővidék: közvetlenül Bajorország határán, és ezáltal a legrövidebb út melyen megközelíthető: az A93-ason, vonattal vagy repülővel: München, Innsbruck vagy Salzburg repülőtereitől 75 - 130 km-nyire.
Hegy és völgy, város és vidék, kultúra és természet között eltöltött családi üdülés: Ezt a Kufstein-i üdülő régió lehetővé teszi! Családias üdülőhelyek, eredeti falusias szerkezetükkel csalogatnak pihenésre és feltöltődésre. Nemcsak Kufstein-i erőd várja vendégeinket felfedezni valókkal, hanem a Niedendorf-ban lévő Wildblichl vadaspark, Fohlenhof és az Ebbs-i ritkaságok állatkertje. Pihenjen a vízben, a családbarát élmény- és erdei vízi parkban és a 6 fürdőtó egyikében. Körös-körül tiszta, átlátszó tavak, mint a Thiersee a ugyanezen nevű tiroli üdülő völgyben, a Hechtsee vagy a Stimmersee csalogatnak pancsolásra. Nem szabad elfelejteni a hajó körutat az Inn folyón vagy a Ebbs-Kiefesfelden-i utat. Kalandokat élhet át a Kaisertal Természetvédelmi Területen vagy Pendling körül: kirándulások a Glemmbach-szurdokon keresztül, Höhlenstein jégbarlanghoz és a Thiersee barlanghoz, kék forrásokhoz és vízesésekhez. Az egész családnak élményeket biztosítanak.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  14.02.2016
  1 / 5 °C
 • Holnap
  15.02.2016
  1 / 4 °C
 • kedd
  16.02.2016
  0 / 2 °C
 • szerda
  17.02.2016
  -1 / 5 °C
 • csütörtök
  18.02.2016
  -1 / 3 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Unterer Stadtplatz 8
6330 Kufstein, Ausztria
Logo neu - Kufstein vakantieland Tirol