Üdülés Kufstein üdülő vidék

Üdülés a tiroli hegyek és Bajorország között! A Kufstein-i üdülő vidék a Kaisergebirge és a gyönyörű tóvidék között, felfedezésekkel és élvezetekkel várja látogatóit. Félúton Innsbruck és Salzburg között fedezzen fel egy szokatlan üdülő világot. Mivel a Kufstein-i üdülő régióhoz nem csak a középkori kisváros, tipikus tiroli karakterével, tartozik, hanem a környező helységek is:

Bad Haring gyógyhely, a passió játékairól híres Erl, a romantikus passiójáték hely, Thierseetal, A Haflingerdorf-i Ebbs, valamint Niedernfor, Schwoich és Langkampfen. És még egy ok, amiért érdemes idejönni: a Kufstein-i üdülővidék: közvetlenül Bajorország határán, és ezáltal a legrövidebb út melyen megközelíthető: az A93-ason, vonattal vagy repülővel: München, Innsbruck vagy Salzburg repülőtereitől 75 - 130 km-nyire.
Hegy és völgy, város és vidék, kultúra és természet között eltöltött családi üdülés: Ezt a Kufstein-i üdülő régió lehetővé teszi! Családias üdülőhelyek, eredeti falusias szerkezetükkel csalogatnak pihenésre és feltöltődésre. Nemcsak Kufstein-i erőd várja vendégeinket felfedezni valókkal, hanem a Niedendorf-ban lévő Wildblichl vadaspark, Fohlenhof és az Ebbs-i ritkaságok állatkertje. Pihenjen a vízben, a családbarát élmény- és erdei vízi parkban és a 6 fürdőtó egyikében. Körös-körül tiszta, átlátszó tavak, mint a Thiersee a ugyanezen nevű tiroli üdülő völgyben, a Hechtsee vagy a Stimmersee csalogatnak pancsolásra. Nem szabad elfelejteni a hajó körutat az Inn folyón vagy a Ebbs-Kiefesfelden-i utat. Kalandokat élhet át a Kaisertal Természetvédelmi Területen vagy Pendling körül: kirándulások a Glemmbach-szurdokon keresztül, Höhlenstein jégbarlanghoz és a Thiersee barlanghoz, kék forrásokhoz és vízesésekhez. Az egész családnak élményeket biztosítanak.
Kulturális téli élmények a Kufstein-i üdülőrégióban Kufstein üdülő területe, 8 idilli falucskával és erődvárossal nem csak nyáron, hanem télen is vonzó célpont, mivel kövér hópelyhek esnek az égből, a lágy fény világítja be a karácsonyt, mely a helységeknek egy különleges kisugárzást adnak.

Hó kedvelők és síelők télen mindent megtalálnak, mely a szívet lenyűgözi: sí- és havas örömök, szórakozás és mindenek előtt pihenés. Télen a Kufstein-i üdülő régió egészen más, sokoldalúbb, tiroliasabb és eredetibb.
Kufstein üdülő vidék közvetlenül Ausztria legnagyobb sí vidékének bejáratánál található, a Wilder-Kaiser - Brixental sí területen. és álomszerű, családbarát pályákat biztosít a Thiersee-völgyben vagy a Durchholzen-ben!

Lágy domboktól gyors pályákig itt minden megtalálható. A Kufstein-i üdülőrégió ennek ellenére több mint "két lécen a kéznél lévő hóban": egyedülálló szánkópályák, szánkó partik, kirándulások a havas téli erdőben, több mint 200 km-nyi sífutópálya, korcsolyapálya és befagyott tavak. Esténként kiváló keveréke a síelés utáni élményeknek és a tiroli vendégszeretetnek.

Különleges üdülési élmények.
mehr anzeigen

31 Hotelek/Szállások - Kufstein üdülő vidék

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
5 Hotelek/Szállások És
9 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  31.03.2015
  4 / 14 °C
 • Holnap
  01.04.2015
  0 / 10 °C
 • csütörtök
  02.04.2015
  0 / 7 °C
 • péntek
  03.04.2015
  3 / 9 °C
 • Szombat
  04.04.2015
  5 / 10 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Unterer Stadtplatz 8
6330 Kufstein, Ausztria
Logo neu - Kufstein vakantieland Tirol