Üdülés Maria Alm

Üdvözöljük Maria Alm-ban! Csodálatos hegyvonulatok között fekszik Maria Alm, két további városrészével, Hintermoosszal és Hinterthallal. Északon a Steinernes Meer mészkőhegysége, délen pedig a Grasberg lankái határolják.

Nyár, napsütés és szórakozás – nyaraljon ott, ahol az üdülés egy valódi élmény. Egy idilli szépségű környezetben várja Önt Maria Alm, Hinterthal és Hintermoos.

Barátságos szállásadók, kiadós uzsonnák az ősi hüttékben, hagyja, hogy elvarázsolják a maria almi mindennapok! Határtalan sportolási és szórakozási lehetőségek!

Varázslatos téli szórakozás

A síelők, snowboardosok, carvingosok és sítúrázok paradicsoma A Hochkönig síközpont az Alpok legszebb síterületei közé tartozik – ideális egy hangulatos téli üdüléshez.

Családbarát ajánlatok és hóbiztos lejtők várják Önt Hochkönig tágas síközpontjában. Egy mesebeli és tradicionális környezet várja Önt nálunk. 33 lanovka és sílift és 150 km-nyi összefüggő lesiklópálya várja Önt a 860 és 1900 méter közötti magasságokban.

Ezen felül Maria Alm-ban található még 30 km-nyi sífutópálya, amely a pinzgaui sífutópályához csatlakozik, 30 km-nyi túraútvonal, curlingpályák, lovasszános kirándulások és 2 kivilágított szánkópálya.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Maria Alm

Was sagen unsere Kunden?

4,5 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
3 Hotelek/Szállások És
7 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Maria Alm

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 130 cm tengermagasság: 800 - 1900 m Pálya hosszúsága: 112 km Üzemel: 04.12.15 - 03.04.16 Település: Maria Alm Régió: Hochkönig
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  48,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük Maria Almban! Maria Alm 802 m magasan fekszik, a Hochkönig és a Steinernes Meer kulisszái előtt egy hamisítatlanul zöld környezetben.

Maria Alm 2200 lakosával már régóta a község központja. A kegytemplom tornya 76 méteres magasságával Salzburg tartomány legmagasabb tornya és a község jelképe.

A községhez tartoznak továbbá Hintermoos és Hinterthal hegyi falvai. Hintermoos a Steinernes Meer csúcsai és a Dientener Grasberge között fekszik. 2117 méterével a Hundstein Grasberg legmagasabb pontja.

Csodák mindenfelé

Lenyűgöző természet…
Édenkert a gyermekeknek…
Egy valódi sportparadicsom…
Akár mountain-bike, tenisz vagy lovaglás közben, akár az Urslau-völgyi 18-lyukas golfpályán, akár az 1600 méteres nyári szánkópályán vagy akár a sommersteini kalandparkban a vízesésnél, az óriáscsúszdától egészen a vadvízi kalandokig – a szórakozás és a kaland garantált.

Amíg a kicsik a gyermektáborban mulatnak, Maria Alm-ban hosszú túra- és hegyi útvonalak várják Önt, Abergen, Hintermooson és Hinterthalon keresztül, egészen a Hochkönig hegységig. A népviselet-bemutatók, szabadtéri hangversenyek, falusi színház és a falusi estek csupán egy része az esti rendezvényeinknek.

A községhez tartoznak továbbá Hintermoos és Hinterthal hegyi falvai. Hintermoos a Steinernes Meer csúcsai és a Dientener Grasberge között fekszik. 2117 méterével a Hundstein Grasberg legmagasabb pontja.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  12.02.2016
  -7 / 1 °C
 • Holnap
  13.02.2016
  -5 / 4 °C
 • Vasárnap
  14.02.2016
  -3 / 4 °C
 • hétfő
  15.02.2016
  -2 / 4 °C
 • kedd
  16.02.2016
  0 / 3 °C
Hójelentés Maria Alm
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Maria Alm
am Gemeinde Platz 7
5761 Maria Alm, Ausztria
Maria Alm Salzburg