Üdülés Mondsee am Mondsee

A Mondsee körüli MoondSee vidéke; az Irrsee a Salzkammergutban Salzburg közvetlen közelében fekszik, kiváló a tökéletes ausztriai családi nyaraláshoz. A MondSee vidékének számtalan lehetőségei közé tartoznak a különleges Drachenwand, Schafberg hegyek és a megdöbbentően szép környezet. Teljesen mindegy, hogy az ember a kényelmes kirándulásokat vagy az izgalmas mászótúrákat részesíti előnyben, a változatosság garantált. A sokoldalú vízi sport lehetőségeknek köszönhetően a Mondsee vidéke a sporthetek és kempingek körében fogalomnak számít. Mondseeland régiójában évente több mint 250 esküvőt is ünnepelnek.

Romantikus kerékpár- és gyalogutak, Mondsee vidéke

Salzkammergut mindkét tava, a Mondsee és az Irrsee is a rendkívül szép tájon fekszenek. Egy sokoldalú vidéki kikapcsolódás, álomszép kilátóhelyek, kényelmes pihenőhelyek és vendégházak várnak arra, hogy vendégünk felfedezze őket.

Akár gyalog, akár kerékpárral megyünk, olyan sokoldalú és változatos minden, hogy azt nem lehet szavakba önteni - ezt senkinek sem szabad elszalasztania...
Két tó a téli varázsban - Mondsee és Irrsee - tökéletes egy ausztriai családi vakációhoz! A Mondsee régió a Salzkammergutban a két meleg vizű Mondsee és Irrsee tavakkal, hét települést foglal magában. Egy vonzó üdülőrégió és már a Monarchia idején is kedvelt úticél volt. A Salzburgtól alig 27 kilométerre fekvő MondSee vidéke manapság az egyik legtöbb külföldi vendéget is vonzó nyári úticél. Tökéletesen megfelel a helyszín egy felejthetetlen esküvőhöz az újonnan felújított bazilikában és Ausztria egyik legszebb anyakönyvi hivatalával! Családi vakáció Ausztriában A romantikus téli napokban a Mondsee és Irrsee tavakkal, a Schafberg, Drachwand és Schober hegyekkel egyedülálló hangulattal várja a Mondsee régió, hogy felfedezd.
A vendégek két gyönyörű hosszútávú sífutásra alkalmas pályát találnak, amik kezdők számára és tökéletesen alkalmasak. A kiadós túrák után a szaunában, a gőzfürdőben valamint a beltéri sportberendezések használata közben kapcsolódhatunk ki.
mehr anzeigen

Was sagen unsere Kunden?

4,2 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
5 Hotelek/Szállások És
67 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  03.07.2015
  16 / 32 °C
 • Holnap
  04.07.2015
  17 / 33 °C
 • Vasárnap
  05.07.2015
  18 / 33 °C
 • hétfő
  06.07.2015
  18 / 33 °C
 • kedd
  07.07.2015
  20 / 34 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband MondSeeLand, Mondsee-Irrsee
Dr.-Franz-Müller-Str. 3
5310 Mondsee, Ausztria
Mondsee am Mondsee Felso-Ausztria