Üdülés Mühldorf

Ott, ahol az erdős rész és Wachau találkozik, a három folyó által kialakított völgyben található Mühldorf.az A túraszenvedély útjába nem állnak határok: hosszú séták vagy túrák erdőkön és mezőkön át, a lábak itt megkapják, amire vágynak. A barokk, megújított Kálvária-hegy Unteranna-nál meghívja Önt egy meditatív sétára egy nagy múltú nyomvonalon. Megtudhat pár dolgot Oberanna, Unteranna és Niederanna összeolvadásáról, valamint arról, hogyan vált Oberanna kastélyhotellá.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Ott, ahol az erdős rész és Wachau találkozik, a három folyó által kialakított völgyben található Mühldorf. A különleges bája abban rejlik, hogy a sötét erdők és hegylábak mellett a napos, gyönyörű táj is megjelenik Wachauban.

Vágyakozás a jó öreg nyári frissesség után

Az üdülés stressz nélkül, magas értékkel az Öné lehet. Akár az erdők csöndje, a megművelt rétek, vagy a szőlőskertek bája.. Az igazi nyári frissességhez passzolna egy nyaralás a gazdaságban - Önnek és gyermekeinek igazi kényeztetés, barátkozás természettel és az állatokkal. A régi, falusi hagyományokat is megőriztük itt, mint a nyári napfordulós fesztivál, Hálaadás..
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  09.02.2016
  3 / 12 °C
 • Holnap
  10.02.2016
  2 / 7 °C
 • csütörtök
  11.02.2016
  1 / 7 °C
 • péntek
  12.02.2016
  -4 / 6 °C
 • Szombat
  13.02.2016
  -2 / 9 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Gemeindeamt Mühldorf
Markt 13
3622 Mühldorf, Ausztria