Naturparkregion Reutte

Kristálytiszta alpesi tavak, markáns hegycsúcsok, kiemelt magaslati turistautak, igényes biciklis pályák, lovagjátékok és királyi kastélyok!

A Reutte Nemzeti Park változatos kulturális és sportos kínálatával nyűgözi le vendégeit, közvetlenül a bajor határnál.

Vidék báj és város hangulat: ezek ennek a régiónak a különleges jegyei. Itt családok, aktív és pihenésre vágyó üdülők tudnak eltölteni egy változatos üdülést, mellyel új energiát tudnak feltankolni.

Sportbarátokat számos turistaút, az egyszerű sétáktól egészen a megerőltető csúcs meghódításokig, sportos hegyi kerékpáros túrák, kényelmes biciklis utak, vízi sportok az 5 fürdőtóban, úszás, búvárkodás, horgászás, szörfözés és vitorlázás várja.
Sokoldalú üdülési program, napi tevékenységekkel, mint kirándulások vezetővel, hegymászó tanfolyamok, ...

... póni délutánok, íjászat, kenuzás, raftingolás: ezek teszik szebbé az év legszebb időszakát.

Természet- és növénybarátok itt egy alpesi virágos kertben, a Hahnenkamm Élmény Arénában, 1700 méter magasban, több mint 600 növény fajtával rendelkező (50 nemzetség) kertet találnak. Különleges fénypont Tirol első alpesi mezítlábas turista útja, ahol különböző állomásokon, 1,2 km-nyi úton tud szórakozni.

és próbáljon ki egy igazi lovag felszerelést, legyen vendége a császári ünnepi asztalnak és ismerje meg a középkor sötét oldalát!

A kultúra kedvelőinek kétség kívül az Európai Lovagvilág Fellegvár, a "Lovagok nyomában" Élménymúzeummal, a legnagyobb látványosság.
Egy hely fiatalnak és idősnek, ahol a felnőttek új élményeket és benyomásokat gyűjthetnek, míg a gyerekek egy speciálisan kifejlesztett programmal szórakozva élhetik át a történelmet.
Európa legnagyobb történelmi eseménye ismét megrendezésre kerül. 2010. július 23-25. között ismét több ezer középkort kedvelő ember özönli el a Reutte Nemzeti Park régiót, hogy a 6. "Ehrenberg - Az időutazás" rendezvényt a helyszínen, élőben tekinthesse meg.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Tourismusverband Naturparkregion Reutte
Untermarkt 34
6600 Reutte, Ausztria
Naturparkregion Reutte Tirol
Bezárni