Buchungshotline: +43 512 5351 555

Oberhofen am Irrsee

Két tó a téli varázslatban A MondSee vidéke, a Salzkammergut két legmelegebb tava a Mondsee és Irrsee mellett hét települést foglal magába. Igen élénk turizmus folyik a régióban és már a monarchia idején is kedvelt üdülőhely volt. A Salzburgtól mindössze 27 km-re fekvő MondSee vidéke manapság számtalan külföldi vendégnek nyújt felfrissülést A romantikus téli időszakban különleges természeti hangulat várja a Mondsee és az Irrsee környékén, a MondSee vidék hegyein, hogy felfedezzék. Vendégeink két szép sílejtőt is találnak nálunk, amelyek kezdők számára is tökéletesen alkalmasak. A kimerítő túrák után a szaunában vagy a gőzfürdőben kapcsolódhatunk ki, emellett a beltéri sportberendezéseket is birtokba vehetjük.
Lassítson le, ha Oberhofen-be érkezik. Az Irrsee egy lápvidék, innen a felülmúlhatatlan, lágy víz. Wellness a szabadba, ilyet máshol nem talál.
Családbarát környezet a számtalan nyaralóházzal, fúvózenével és arany főkötővel, bevásárláshoz és csevegéshez is kiváló hangulatot teremt Oberhofen.

Romantikus kerékpár- és gyalogutak

Salzkammergut tavai, a Mondsee és az Irrsee körül elterülő üdülővidék, a MondSee vidéke különleges táji szépséggel rendelkezik. Sokoldalú vidéki élmény, közel az ünnepi játékairól is híres Salzburghoz, mesésen szép kilátóhelyekkel, kellemes pihenőhelyekkel és vendégházakkal várjak a vendégeket.
A rengeteg gyalog- és kerékpárút gondoskodik róla, hogy a hamisítatlan természet mindig mutasson valami újat és a táj varázslata garantáltan rabul ejt - ez mellett kár lenne csak úgy elhaladni!
mehr anzeigen

102 Hotelek/Szállások - Oberhofen am Irrsee és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,8 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
2 Hotelek/Szállások És
7 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband MondSeeLand Mondsee-Irrsee
Oberhofen 12
4894 Oberhofen am Irrsee, Ausztria
Oberhofen am Irrsee - Oberhofen am Irrsee Felso-Ausztria