Üdülés Obertauern

Üdvözöljük Obertauernben! November végétől május elejétől garantált a hó az obertauerni síparadicsomban – és nyáron is egy igazi üdülőparadicsom az egész család számára. Ha kirándulni, hegyet mászni, kerékpározni szeretne, esetleg csak kikapcsolódást vagy sportos kihívásokat keres – választékunk annyira sokszínű, mint az Ön kívánságai: golf, siklóernyőzés, lovaglás, halászás, rafting, canyoning és még sok minden más vár Önre. És amikor a Grünwaldkopfbahnon utazik, a csillogóan kék ég alatt, hamar rájön Ön is: nyáron is „egészen fenn” a legszebb Obertauern!

Lankásak a havasok és a dombok,

meredekek a hegycsúcsok és tiszták a hegyi tavak és patakok - Obertauern környéke egyedülállóan szép. Kirándulás, hegymászás, golfozás, lovaglás vagy horgászás közben várja a fogást, a hegyek csöndje mindenhol ott lesz. Nálunk költ a kékbegy is és a rejtélyes hundsfeldi felláp is csak arra vár, hogy Ön felfedezze!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Obertauern

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

November végétől május elejéig garantált a hó! Látogasson meg minket itt „egészen fenn!” A gyönyörű salzburgi hegyvidék szívében várja önt 100 km-nyi álomszép lesiklópálya. És még az autóra sem lesz szüksége, hiszen Obertauernben pár percen belül a síközpontban van. A sífelvonókat kifejezetten úgy kötöttük össze, hogy jó néhány sípályát végigjárhat, mire ismét visszaérkezik az elejére.

Obertauern

Obertauern – Ausztria legnépszerűbb síközpontja* - az Alpok egyik leghóbiztosabb síközpontja És ez annyit jelent: tökéletes körülmények november végétől május elejéig! A gyönyörű salzburgi hegyek között, 1630 és 2313 méter közötti magasságban várja Önt 1 lanovka, 19 ülőlift és 6 felvonó. Közel 100 km-nyi álomszép lesiklópálya és 26 km-nyi sífutópálya!

*a NEWS, Ausztria legnagyobb magazinjának az olvasói szavazása alapján. Obertauernt már egymás után másodszorra választották Ausztria legjobb síközpontjának (a legjobb sípályák, party-és szlalom-metropolisz kategóriában).
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  27.05.2016
  6 / 23 °C
 • Holnap
  28.05.2016
  8 / 23 °C
 • Vasárnap
  29.05.2016
  10 / 23 °C
 • hétfő
  30.05.2016
  9 / 16 °C
 • kedd
  31.05.2016
  9 / 14 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Tourismusverband Obertauern
Pionierstraße 1
5562 Obertauern, Ausztria
Obertauern Logo - Obertauern Salzburg