Üdülés Ötztal

Üdvözöljük az Ötztal-ban! A kilátás festői. A völgy teljesen makacs ellentétei, szórakozás és feszültség között. Lágy rétek és durva sziklák. Vad vizek és örök hó. Természetkedvelők, nyári sportolók vagy családos emberek. Itt mindenki átélheti a személyes csúcspontját.

Mint egy gyöngyök, úgy sorakoznak Ötztal falui egymás után. 670 méteres magasságtól egészen 2000 méterig. Álmodozó, különböző drágakövek és divatos, magas alpesi üdülőhelyek. Az Alpok völgyei sok mindent megadnak, de egyik sem annyit, mint az Ötztal.

Kirándulások alpesi legelőről legelőre, túrák az örök hóban a Wildspitze-re, hegymászások és mászások gyönyörű kilátással. Elbűvölő biciklis pályák biztosítanak kellemes biciklizéseket a völgyben. Kajakkal az Ötztal-i Ache folyó fehér habjai között, igazi wellnesz a Längenfeld-i termálfürdőben. A kőkorszak nyomában Ötzi faluban, gyermekszórakozások Tabaluga-val.
ÖTZTAL HELYEI 8 helység: Haiming, Sautens, Oetz, Umhausen, Längenfeld, Sölden, Vent és Obergurgl-Hochgurgl látnivalói várják vendégeinket dél felé a felső Inn-völgyben. Olyan különbözőek a karakterek, mint a 670-től 2000 méter fölé nyúló csúcspontok a három völgyben: A sportos, nagyvilágitól a hagyományos, tiroli stílusig, élénk kilátó helyektől az álomszerű hegyi falucskákig nyúlik a skála. Ugyanígy szállások sokaságát is megtalálja itt, különböző ízlések és ár kategóriák szerint: kiemelkedő hotelek, kényelmes apartmanok vagy egyszerű szobák magán bérlőknél. 250 háromezernél magasabb hegy a környéken - egy álomszerű kilátás teljes kilátással és benyomásokkal.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Oetz

Was sagen unsere Kunden?

4,5 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
158 Hotelek/Szállások És
1010 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Fürdőtó - Ötztal

az oldal elejére

Regionsinformationen

Éljen át egy újabb fénypontot.
De mit nevezhetünk ennek? Sok minden lehet!
A természet garantálja a havat, és az Ötztal-ban élő emberek egy igazi üdülő paradicsomot formálnak belőle. Természetbarát vagy téli sportoló, családos ember vagy bulizós: ebben a völgyben mindenki azt kapja, amire vágyik. Alpesi völgy rengeteg van, de kevés olyan csodálatos, mint az Ötztal.

Ugyanígy szállások sokaságát is megtalálja itt, különböző ízlések és ár kategóriák szerint: kiemelkedő hotelek, kényelmes apartmanok vagy egyszerű szobák magán bérlőknél.
SÖLDEN, OBERGURGL-HOCHGURGL & HOCHOETZ SÍ RÉGIÓ Sölden. Élvezetes, szórakoztató és téli sportokat biztosító hely. Nem kevesebb, mint 34 vasú és felvonó, több mint 3000 méternyi magasság, 150 km-nyi pálya és abszolút hó biztos, egyedülálló téli csúcspontok: 3 háromezres - "A HÁROM HAGY" - vasúttal gyorsan megközelíthetők. Fent határtalan kilátás nyílik a 3 háromezres hegyre. Lent lüktető síelés utáni és éjszakai élet.

Obergurgl-Hochgurgl: Az Alpok gyémántja.
Hol máshol végződnének a sífelvonók, mint ahol a szórakozás kezdődik. Az Alpok örök havas téli sport helye kiváló síelést nyújt: síelés várakozási idő nélkül a hotelünk ajtajától, november közepétől egészen május kezdetéig. 22 sífelvonó és 110 km-nyi pálya, 3000 méteres magasságig. A kilátás a környező, gleccserszerű hegycsúcsokra hatalmas.

Hochoetz az Ötztal-ban sí régió:
Oetz, Umhausen Niederthai-val, Sautens és Haiming-Ochsengarten.
Négy gyönyörű tiroli falu várja az elő Ötztal-ban. Egy családbarát, nagyszerű síterület, amely Tirol egyik legszebb sípályáját nyújtja közvetlenül a házak előtt. 34 km-nyi kiválóan kialakított pálya 1500 - 2000 méterig. Garantáljuk a havat decembertől áprilisig.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  26.05.2016
  4 / 21 °C
 • Holnap
  27.05.2016
  8 / 23 °C
 • Szombat
  28.05.2016
  10 / 24 °C
 • Vasárnap
  29.05.2016
  11 / 21 °C
 • hétfő
  30.05.2016
  9 / 15 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Ötztal Tourismus
Gemeindestraße 4
6450 Sölden, Ausztria
oetztal_logo - OEtztal Tirol