Ötztal

Üdvözöljük az Ötztal-ban!

A kilátás festői. A völgy teljesen makacs ellentétei, szórakozás és feszültség között. Lágy rétek és durva sziklák. Vad vizek és örök hó. Természetkedvelők, nyári sportolók vagy családos emberek. Itt mindenki átélheti a személyes csúcspontját.

Mint egy gyöngyök, úgy sorakoznak Ötztal falui egymás után. 670 méteres magasságtól egészen 2000 méterig. Álmodozó, különböző drágakövek és divatos, magas alpesi üdülőhelyek. Az Alpok völgyei sok mindent megadnak, de egyik sem annyit, mint az Ötztal.

Kirándulások alpesi legelőről legelőre, túrák az örök hóban a Wildspitze-re, hegymászások és mászások gyönyörű kilátással. Elbűvölő biciklis pályák biztosítanak kellemes ...

... biciklizéseket a völgyben. Kajakkal az Ötztal-i Ache folyó fehér habjai között, igazi wellnesz a Längenfeld-i termálfürdőben. A kőkorszak nyomában Ötzi faluban, gyermekszórakozások Tabaluga-val.

ÖTZTAL HELYEI

8 helység: Haiming, Sautens, Oetz, Umhausen, Längenfeld, Sölden, Vent és Obergurgl-Hochgurgl látnivalói várják vendégeinket dél felé a felső Inn-völgyben. Olyan különbözőek a karakterek, mint a 670-től 2000 méter fölé nyúló csúcspontok a három völgyben: A sportos, nagyvilágitól a hagyományos, tiroli stílusig, élénk kilátó helyektől az álomszerű hegyi falucskákig nyúlik a skála. Ugyanígy szállások sokaságát is megtalálja itt, különböző ízlések és ár kategóriák szerint: kiemelkedő hotelek, kényelmes apartmanok vagy egyszerű szobák magán bérlőknél. 250 háromezernél magasabb hegy a környéken - egy álomszerű kilátás teljes kilátással és benyomásokkal.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Ötztal Tourismus
Gemeindestraße 4
6450 Sölden, Ausztria
oetztal_logo - OEtztal Tirol
Bezárni