Üdülés Rastenfeld

Egy üdülőparadicsom, melyet csak szeretni lehet! Üdvözöljük Rastenfeldben, az Ottenstein gyönyörű, fjord-szerű tavánál! A környék számos természeti kincset rejt magában, és ezzel igaz élményt nyújt az idelátogató természet-kedvelők számára. Régiónk minden évszakban gyönyörű! Nyáron virágzó repce-, és búzamezők, télen pedig havas rétek várnak Önre!
Rastenfeld a dimbes-dombos Waldviertel régióban, a terület turisztikai vonzerejének számító Kamp-tó, valamint a Gföhler erdő közelségében található. Az Ottenstein-tó mellett fekvő pihenő-övezet, valamint az Ottenstein-kastély az érintetlen természeti kincseiről híres.
Mehr Informationen - Details

Was sagen unsere Kunden?

4,3 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
9 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

Rastenfeld és Ottenstein az élmények világa! Üdvözöljük Rastenfeldben, az Ottenstein gyönyörű, fjord-szerű tavánál! A környék számos természeti kincset rejt magában, és ezzel igaz élményt nyújt az idelátogató természet-kedvelők számára. Régiónk minden évszakban gyönyörű! Nyáron virágzó repce-, és búzamezők, télen pedig havas rétek várnak Önre! Rastenfeld és Kamp-i tó a dimbes-dombos Waldviertel régió közepén fekszik. Az Ottenstein Kamp-tó a Kamp-völgyének természetvédelmi területe, a romantikus kikapcsolódás tökéletes színhelye. Az "MS Ottenstein" kirándulóhajóval felfedezheti a régió e csodálatos természeti kincsét.
A közelben 60 ha területen elhelyezkedő, 18-lyukú mester pálya várja a golf kedvelőit. De ezenkívül még számos szabadidős program közül válogathat.
35 km erdei út, a romantikus sétákhoz, kerékpártúrákhoz, a sokszínű növény és állatvilág az Ön felfedezésére vár!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  11.02.2016
  -1 / 4 °C
 • Holnap
  12.02.2016
  -3 / 4 °C
 • Szombat
  13.02.2016
  -3 / 4 °C
 • Vasárnap
  14.02.2016
  -1 / 7 °C
 • hétfő
  15.02.2016
  -1 / 5 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Bécs A22 és B3 - Krems - B37 - Rastenfeld
Linz - B125 - Freistadt - B38 - Zwettl - B38 - Rastenfeld
St.Pölten - S33 - Krems - B37 - Rastenfeld
Útvonal tervezése
Marktgemeinde Rastenfeld
Rastenfeld Nr. 30
3532 Rastenfeld, Ausztria