Üdülés Reichraming

A Reichraming tájegységet – 10.224 hektár területen – nagyobb részt erdők borítják. Nem is csoda hogy a faipar mindig is jelentős volt ezen a területen. Ha nyitott szemmel járunk nem is csoda , hogy rengeteg jelég láthatjuk a faiparnak, például láthatunk kis favágóházakat vagy erdei utakat ahol a fát szállították. Biciklivel illetve gyalog is bejárhatjuk az 50es években épült kisvasút rengeteg állomással és alaguttal tarkított útvonalát.
Látványosságok:
A Kalkalpen Nemzeti Park
Ennsradweg
Reichramingi Erdészeti múzeum
És a hegy lábánál található túra illetve bicikliútvonal kiindulópontja.

Gyerekkel és Babával

Reichraming ideális a családok számára: legyen szó egy kirándulásról a Favágóháznál, ahol a gyerekek kedvükre szaladgálhatnak a nagy füves mezőn vagy egy romantikus tábortűzről a favágó kunyhója előtt, ahol készíthetünk magunknak a Holzknechtnockerl-t, vagy egész egyszerüen megnézhetjük hogyan készítik a juhsajtot. Nyáron megmártózhatunk a Reichraming patakban vagy ellátogathatunk a Kalkalpen Nemzeti Parkba.
Télen is Reichraming – Szorakozás és kikapcsolódás az egész családnak! Reichramingban télen igazán jól érezhetjük magunkat. Tehetünk egy nagytéli túrát, akár sítalpon is vagy egész egyszerűen hancúrozhatunk a nagy hóban!  A tökéletesen karbantartott pályák ideálisak síelők és snowboardosok számára, kezdőknek és családoknak egyaránt!
Kellemes faházakban kortyolhatunk forraltbort és élvezhetjük a helyi vendégszeretet ha elfáradtak végtagjaink.
Részt vehetünk rengeteg tradicionális eseményen mint például a „Reichraminger Holzknechtweinacht”(Reichramingi Favágókarácson) vagy a „Reichraminger Hintergebirgsteufel”.

Gyerekkel és Babával

Reichraming ideális családok számára: tegyen egy kirándulást az Erdészháznál ahol a gyerek kedvükre szaladgálhatnak vagy boklásszon a hóban és fedezze fel a tájat, szánkózzon vagy tegyen egy romantikus kirándulást lovasszánon miközben a havas tájban gyönyörködik.
A Skigebiet Hohe Dirn mindent bizosít a sportoláshoz amit csak a szív kívánhat: sífutás, snowboard, síelés, téli túrák.
Reichraming mindenkinek tartogat meglepetéseket!
mehr anzeigen

101 Hotelek/Szállások - Reichraming és környezete

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár

Was sagen unsere Kunden?

4,0 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
7 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Toursimusbüro Nationalpark Region Ennstal
Eisenstraße 75
4462 Reichraming, Ausztria