Üdülés Rohrbach

A város fénypontja a Sinnenreich villában található élményvilág a Sinnenreich túraútvonallal. Kalandozzon a Sinnenreich Villában a számtalan kiállítás és gép között. Minden érzékére szüksége lesz miközben a Baragans házban törpe lesz az óriások között, mikor a kaleidoszkóppal a végtelenségbe tekint vagy a "Részeg kozkában" Ön is részegnek érzi magát.

A dimbes dombos Mühlviertel vidék a Duna és Böhmerwald között egy tökéletes hely a kikapcsolódásra/nyaralásra. Biciklizzen vagy túrázzon a szabadban, pihenjen a fürdőkben vagy tanuljon történelmet és kultúrát a műzeumokban.

Kisváros a Böhmerwald szélén.

A tartomány fővárosa Rohrbach felső Mühlviertelben fekszik a Böhmerwald peremén, ahol csodálatos túrákat tehet! A települést már a 11. században jegyezték, és a 15. században kapta meg a kereskedelm jogát és 1986ban vált várossá. Rohrbachot hívhatnánk akár az iskola és sport városának de nevezhetnénk bevásárlóvárosnak is.
A sok iskola és sportolási lehetőség rengeteg lehetőséget tartogat az itt lakóknak.
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

A dimbes-dombos Mühlviertler vidék a Duna és a Böhmerwald között fekszik...
...ideális célpont a nyaraláshoz pihenéshez. Egyaránt csábító fiatalok és idősek számára.

A téli kikapcsolódáshoz rengeteg lehetőséget kínál a Hochficht sívidék és a böhmerwaldi hosszútávfutó centrum mindössze 25 kilométerre a várostól. A Rohrbach-hegy környék lankáin lehetőségünk van síelni, bobozni és szánkózni. Poeschlteich pedig a korcsolya és a jégkorong Eldorádója.

Élvezze a telet is a Böhmerwaldban.

A tartomány fővárosa Rohrbach egy a felső Mühlviertelben található Duna és Böhmerwald közötti nyaralóhelyek közül. A települést már a 11. században jegyezték, és a 15. században kapta meg a kereskedelm jogát és 1986ban vált várossá. Ennek bizonyítékaként fejlett infrastruktúrával rendelkezik.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  28.09.2016
  8 / 19 °C
 • Holnap
  29.09.2016
  11 / 20 °C
 • péntek
  30.09.2016
  10 / 22 °C
 • Szombat
  01.10.2016
  10 / 21 °C
 • Vasárnap
  02.10.2016
  9 / 17 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Ferienregion Böhmerwald
Stadtplatz 1
Tourismusinformation Rohrbach-Berg
4150 Rohrbach, Ausztria
Rohrbach Logo - Rohrbach Felso-Ausztria